Raktárat keresel?

187
találat
4 kiválasztva
- m2
- €/m2

Nincs időd a raktáraktól egyesével ajánlatot kérni?

Raktár ajánló

Cégünk 2007 óta 4000m2-en végez raktározást és értéknövelő szolgáltatást, melyek a következőek: csomagolás cimkézés egységrakomány-képzés és elosztás komissiózás készletgazd...

Raktárpiaci szakértőink

Kiadó raktárakkal, üzemeltetéssel, költöztetéssel kapcsolatban:

Raktárpiac

raktarkereso.info

HARKÁCSI ISTVÁN

Üzenet küldése

Anyagmozgatás

Triplex-Targo

MÁTÉ ATTILA

Üzenet küldése

Raktár szolgáltatások

Exclusive Group

BOKROS GÁBOR

Üzenet küldése

ESTON Market Riport

Ipari és logisztikai ingatlanok 2018 H1

Tovább »

Kiemelkedő aktivitás a Prologis Park Prague-Rudna területén

A Prologis Inc., a világ vezető logisztikai ingatlanvállalata a mai napon bejelentette, hogy öt ügyfelével írt alá bérleti szerződést, összesen több mint 17 000 négyzetméterre, a Prologis Park Prague-Rudna területén.

Tovább »

A Colliers International egyesíti erőit Csehországban a THREESIXTY-vel, és Tewfik Sabonguit nevezi meg ügyvezető partnerként

A Colliers International bejelentette, hogy megállapodott csehországi üzleti tevékenységének a THREESIXTY ügynökséggel való összevonásában, elhozva a Colliers-nek megegyezéseik, kapcsolataik és sikeres eredményeik átfogó sorát. Tewfik Sabongui és Petr Žalský THREESIXTY-partnerek a Colliers International csehországi irodájának társtulajdonosaivá válnak, Tewfik Sabongui az ügyvezető partneri szerepet, Petr Žalský pedig az iroda bérbeadási üzletág igazgatói szerepét fogja betölteni.

Tovább »

Interjú

Colliers: semmi nem változott, miközben semmi sem a régi

Beck Tamás, a Colliers International ipari ingatlan üzletágának igazgatója szerint az a bérlő, aki nem tervez időben, az a 4,21%-os üresedés mellett nehezen talál magának megfelelő raktárat. Mire kell figyelni a ’lokáció, lokáció, lokáció’ örök érvényű szabálya mellett, mi az, ami fékezi a további növekedést, és mi az, ami még értékesebb lesz egy-két éven belül. Egyebek mellett ezekről a témákról beszélgettünk.

Tovább »

CTP: Romániában piacvezetők vagyunk, itthon 500 ezer m2 a cél

Nemes Rudolf, a CTP country managere szerint az M0 továbbra is verhetetlen helyszín, csak egy 50-70 ezer négyzetmétert meghaladó BTS igény esetén jöhetne létre egy új, nagy logisztikai csomópont.

Tovább »

TOVÁBBI INTERJÚK »

2018. legjobbjai

2017. legjobbjai

Raktárpiaci szolgáltatók

Cégek, melyek segítenek a raktár keresésében, berendezésében, üzemeltetésében