Gyors ajánlatkérés

Kérj egy gombnyomással ajánlatot a kiválasztott raktárakról! Hozzáadáshoz kattints a ikonra!

Kiválasztott raktárak:
Nincs kiválasztott raktár
(m2) (m2)

Raktár szűrő

Bérleti díj (€ /m2/hó)

-

Raktár terület (m2)

-

Munkaállomás ára (db)

-

Munkaállomások száma (db)

Interjú

Budapest az ötödik leggyorsabban növekvő logisztikai piac a világon

Kemenes László, a Prologis magyarországi ügyvezetője szerint fel lehet készíteni a bérlőket az áremelkedésre, akik ugyanakkor egyre magasabb szolgáltatási színvonalat követelnek. Fejlesztési tervekről, fenntarthatóságról, BIM-ről és a spekulatív fejlesztési lehetőségekről beszélgettünk.

Tovább »

Colliers: semmi nem változott, miközben semmi sem a régi

Beck Tamás, a Colliers International ipari ingatlan üzletágának igazgatója szerint az a bérlő, aki nem tervez időben, az a 4,21%-os üresedés mellett nehezen talál magának megfelelő raktárat. Mire kell figyelni a ’lokáció, lokáció, lokáció’ örök érvényű szabálya mellett, mi az, ami fékezi a további növekedést, és mi az, ami még értékesebb lesz egy-két éven belül. Egyebek mellett ezekről a témákról beszélgettünk.

Tovább »

CTP: Romániában piacvezetők vagyunk, itthon 500 ezer m2 a cél

Nemes Rudolf, a CTP country managere szerint az M0 továbbra is verhetetlen helyszín, csak egy 50-70 ezer négyzetmétert meghaladó BTS igény esetén jöhetne létre egy új, nagy logisztikai csomópont.

Tovább »

Prologis: az ügyfelek értik az „A” kategória fontosságát

Kemenes László, a Prologis magyarországi ügyvezetője szerint az évek óta tartó pozitív trendek folytatódnak, és jó ütemben zárkózunk fel a régió éllovasaihoz. Emellett a változó igényekről, a cross-dock épületek előnyeiről, és arról beszélgettünk, hogy a lokáció mellett mi a legfontosabb tényező a versenyképesség fenntartásához.

Tovább »

Vállaljuk a sok munkával járó vagyonkezelést is

Magyar Balázs, az M7 Real Estate ügyvezető igazgatója szerint a raktárpiaci konjunktúra még jövőre is folytatódik. A szakember szerint nem lenne baj, ha az üresedési ráta emelkedne, emellett megtudtuk azt is, hogy mit jelent náluk a páneurópai szolgáltatás.

Tovább »

Goodman: rekordfejlesztés az M0 mentén

Az ipariingatlan-megoldásokra szakosodott Goodman Hungary által fejlesztett 91 500 négyzetméteres, zöldmezős komplexum a valaha épített legnagyobb ilyen jellegű létesítmény lesz Magyarországon. Az üllői épületeket a tervek szerint 2018 nyarán adják át, és az országos házhozszállítás mellett az Auchan jelenlegi és tervezett áruházainak teljes élelmiszer és nem-élelmiszer portfóliójának logisztikai hátterét is kiszolgálja majd. Kerekes Istvánt az alapkőletételen kérdeztük.

Tovább »

A mateknak is ki kell jönnie

Korda Zsófia a WING Zrt. ipari portfolióért és fejlesztésekért felelős értékesítési igazgatója szerint a telkek és a kivitelezői munkák egyre drágábbak, ám a bérleti díjak annak ellenére sem emelkednek, hogy az átlagos kihasználatlansági ráta 9 százalékra csökkent. Ezzel együtt a szakember úgy véli, hogy korszerű épületekkel, a változó bérlői igényekre gyorsan reagálva hatékonyan ki lehet használni a mostani fellendülést.

Tovább »

Alfa Group: közel száz százalék

Majoros Tamás, az Alfa Group szakembere óvatos optimista, ami azt jelenti, hogy folyamatosan fejlesztenek, építkeznek és másfél évtizedes tapasztalatuk birtokában pontosan érzik, hogy mit igényel a piac. Amellett, hogy aktívak a raktár és irodapiacon, most nagyszabású lakásprojektbe is kezdenek.

Tovább »