Gyors ajánlatkérés

Kérj egy gombnyomással ajánlatot a kiválasztott raktárakról! Hozzáadáshoz kattints a ikonra!

Kiválasztott raktárak:
Nincs kiválasztott raktár
(m2) (m2)

Raktár szűrő

Bérleti díj (€ /m2/hó)

-

Raktár terület (m2)

-

Munkaállomás ára (db)

-

Munkaállomások száma (db)

Raktárpiaci hírek

A Prologis a piaci keresletre reagálva két új épületet adott át a Park Bratislava területén

A Prologis, Inc., a világ vezető logisztikai ingatlanvállalata a mai napon bejelentette, hogy befejezte két új, összesen 25 300 négyzetméteres spekulatív épület fejlesztését az ügyfelek által igen keresett Prologis Park Bratislava területén.

Tovább »

Nagyszabású tranzakciót zárt le Tatabányán a NIPÜF

Újabb autóipari beruházás valósulhat meg rövidesen Komárom-Esztergom megyében, a NIPÜF tatabányai ipari parkjában. Az ehhez szükséges telket a NIPÜF Csoport értékesítette a hazánkban több mint két évtizede jelen lévő, és jelenleg 520 főt foglalkoztató OTTO FUCHS Hungary Kft.-nek.

Tovább »

Kedvező évzárás decemberben

A Beszerzési Menedzser Index (BMI) szezonálisan kiigazított decemberi értéke: 54,2. - A korábbi decemberekkel összevetve az idei érték meghaladja a hosszú távú decemberi átlagot (52,5), és az elmúlt három év átlagát is (54,1).

Tovább »

Beszéljünk a változásról: mi újság?

A logisztikai ágazaton belül egyre fontosabbá válik, hogy a vállalatok készen álljanak a jövő kihívásaira. Az ipari ingatlan ágazatban mindenki a változásról és az innovációról beszél: az ingatlanos konferenciákon rendre felmerülnek a blokklánccal, a mesterséges intelligenciával, a gépi tanulással és a robotikával kapcsolatos kérdések

Tovább »

Bokréta ünnep az Airport City Logisztikai Parkban

A fejlesztés alatt álló E-F csarnok elérte legmagasabb pontját, így a vállalat 2018. november 29-én bokréta ünnepséget tartott.

Tovább »

BREEAM minősített épületek

Az 1990-ben alapított BREEAM a világ első épület-fenntarthatósági minősítési rendszere. Az épületek különböző életciklusait (új építés, korszerűsítés és üzemeltetés) vizsgálja és értékeli. A BREEAM az épületek, összetett építési projektek és infrastrukturális beruházások világszinten vezető fenntarthatósági értékelési módszere.

Tovább »

Az erős kereslet újabb fejlesztést eredményezett a Prologis Park Brno területén

A Prologis, Inc., a világ vezető logisztikai ingatlanvállalata, a mai napon bejelentette, hogy a Prologis Park Brno területén tapasztalható jelentős kereslet miatt megkezdte egy második spekulatív épület fejlesztését a csehországi parkban.

Tovább »

2018-ban is fenntartjuk a fenntarthatósággal kapcsolatos sikereket

Az idei november fontos mérföldkőnek bizonyult a Prologis fenntarthatósággal kapcsolatos céljainak megvalósítása terén. 2018-ban több jelentős eredményt is elértünk, valamint túlteljesítettünk a környezetvédelmi és társadalmi felelősségvállalás, valamint a felelős vállalatirányítás (ESG) tekintetében, ami igazán jó hír!

Tovább »