Gyors ajánlatkérés

Kérj egy gombnyomással ajánlatot a kiválasztott raktárakról! Hozzáadáshoz kattints a ikonra!

Kiválasztott raktárak:
Nincs kiválasztott raktár
(m2) (m2)

Raktár szűrő

Bérleti díj (€ /m2/hó)

-

Raktár terület (m2)

-

Munkaállomás ára (db)

-

Munkaállomások száma (db)

Raktárpiaci hírek

A munkaerő bevonzása az új trend a logisztikai ingatlanok piacán

Napjainkban a szakképzett munkaerő megszerzése és megtartása az egyik leggyakoribb beszédtéma a logisztikai ingatlanüzemeltetők körében. Amellett, hogy a munkaerőpiaci trendek hatással vannak a toborzási és helyszínválasztási folyamatokra, egyre nehezebbé válik lojális munkavállalókat találni.

Tovább »

Az európai kereskedelmi ingatlan befektetések volumene 2019-ben elérheti a 230 milliárd eurót

Az előrejelzések szerint az év végéig lezáruló kereskedelmi ingatlan befektetések összértéke elérheti a 230 milliárd eurót az európai régióban, így a Savills adatai szerint az éves befektetési volumen a hatodik egymást követő évben lesz 200 milliárd euró feletti

Tovább »

A Prologis WELL építési szabvány szerint készült projektjét MIPIM Awards díjra jelölték

A Prologis Benelux az International WELL Building Institute (IWBI) szervezetével együttműködve a raktárépületekben dolgozók egészségének és közérzetének javítását célzó új sztenderdeket dolgozott ki.

Tovább »

A Prologis új parkot fejleszt Szlovákiában

A Prologis, Inc., a világ vezető logisztikai ingatlanvállalata a mai napon bejelentette, hogy megkezdte egy build-to-suit épület fejlesztését a CBA Slovakia számára egy 6 hektáros területen, amely Szlovákia besztercebányai régiójában, Garamszentkereszten található.

Tovább »

Martin Baláž lett a Prologis csehországi és szlovákiai ügyvezetője

A Prologis, Inc., a világ vezető logisztikai ingatlanvállalata a mai napon bejelentette, hogy Martin Baláž lett a Prologis csehországi és szlovákiai ügyvezetője.

Tovább »

A Prologis Prága mellett vásárolt kiemelt logisztikai helyszínen fejleszt új parkot

A Prologis, Inc., a világ vezető logisztikai ingatlanvállalata a mai napon bejelentette, hogy 2,4 hektárnyi telket vásárolt meg a kiemelten keresett prágai logisztikai ingatlanpiacon.

Tovább »

Budapest PropTech Forum 2019

Magyarország első nemzetközi proptech konferenciája 2019. március 6.

Tovább »

2019-ben is töretlen a lendület az európai logisztikai ingatlanok piacán

Nem csoda, hogy az európai logisztikai ingatlanpiac bővülése 2018-ban is tovább folytatódott. A tavalyi újabb erős évnek bizonyult: erőteljes volt a kereslet, negatív rekordot döntött az üresedési ráta, és megkezdődött a bérleti díjak régóta várt növekedése.

Tovább »