Gyors ajánlatkérés

Kérj egy gombnyomással ajánlatot a kiválasztott raktárakról! Hozzáadáshoz kattints a ikonra!

Kiválasztott raktárak:
Nincs kiválasztott raktár
(m2) (m2)

Raktár szűrő

Bérleti díj (€ /m2/hó)

-

Raktár terület (m2)

-

Munkaállomás ára (db)

-

Munkaállomások száma (db)

Raktárpiaci hírek

Dr. Andrelli Szilvia: Az ingatlanüzemeltetés és karbantartás olyan, mintha a szeretteinkről gondoskodnánk

Dr. Andrelli Szilvia a Prologis magyarországi üzemeltetési vezetője. 38 ingatlanért felel, összesen körülbelül 591 000 négyzetméteren

Tovább »

A hosszú távot szem előtt tartva: a Prologis 2018. évi Fenntarthatósági jelentése

Egy lépéssel az ügyfelek igényei előtt – ez a címe a Prologis legfrissebb fenntarthatósági jelentésének, amely átfogó képet nyújt a vállalat környezetvédelmi, társadalmi felelősségvállalási és vállalatirányítási (ESG) programjainak legfontosabb területein elért 2018-as eredményekről.

Tovább »

Lassuló ütemű bővülés júniusban

A Beszerzési Menedzser Index (BMI) szezonálisan kiigazított júniusi értéke: 54,4.

Tovább »

Egy jövőbiztos raktárépület a városhoz közel

Ott vagyunk, ahol Önnek szüksége van ránk – a városhoz közel. Tudta, hogy a városi helyszínek működési megtakarítást eredményeznek?

Tovább »

Újabb “Kiemelkedő” siker a Prologis számára Csehországban

2017-ben a Prologis volt az első fejlesztő Csehországban, amelynek egyik logisztikai épülete megkapta a BREEAM legmagasabb, “Kiemelkedő” minősítését. Idén májusban a vállalat megismételte a bravúrt: a Prologis Park Prague-Airport területén található 3. épület lett a második az országban, amely szintén ilyen minősítést szerzett.

Tovább »

A munkaerőhiány miatt árnövekedés jellemzi az építőipart 2019-ben

Az elmúlt évben tapasztalt építőipari tendenciák 2019-re tovább erősödtek, ezért a piaci szereplőknek még nagyobb kihívásokkal kell szembenézniük.

Tovább »

A Prologis két BTS épület fejlesztését kezdte meg Wrocławban

A Prologis, Inc., a világ vezető logisztikai ingatlanvállalata a mai napon bejelentette, hogy megkezdte két új, összesen 40 000 négyzetméteres build-to-suit (BTS) épület fejlesztését a Prologis Park Wrocław IV területén.

Tovább »

A CTP megkötötte Közép-Kelet-Európa eddigi legnagyobb ingatlanfinanszírozási ügyletét 2019-ben: 1,9 milliárd eurós szindikált finanszírozási csomagot fogadott el a cég

A CTP és egy három bankcsoportból álló konzorcium 1,9 milliárd eurós finanszírozási csomagban állapodott meg a CTP cseh ipari ingatlan-portfóliójára, amely 200 épületből áll, illetve 2,7 millió négyzetméter prémium ipari területet foglal magába.

Tovább »