Gyors ajánlatkérés

Kérj egy gombnyomással ajánlatot a kiválasztott raktárakról! Hozzáadáshoz kattints a ikonra!

Kiválasztott raktárak:
Nincs kiválasztott raktár
(m2) (m2)

Raktár szűrő

Bérleti díj (€ /m2/hó)

-

Raktár terület (m2)

-

Munkaállomás ára (db)

-

Munkaállomások száma (db)

Raktárpiaci hírek

VI. Prologis Budapest Kispályás Focibajnokságunkkal megnyitottuk az őszi szezont Magyarországon

Hogyan indítsuk nagyszerűen az őszi szezont? Vegyünk egy szép kispályás focipályát, adjunk hozzá egy kis napsütést, fűszerezzük meg a barátságos versengés szellemével és koronázzuk meg egy trófeával!

Tovább »

Kalauz a karrierhez: megjelent a fiatal építészeknek szóló Trust your Architect! könyv

Megjelent a Kortárs Építészeti Központ „Trust your Architect!” c. kiadványa, amely építészhallgatóknak segít megtalálni a diplomázás után leginkább nekik való pályautat. Az egyetemistáknak szóló kötetben a DVM group tizenkét munkatársa is bemutatja szakterületét, eddigi pályaívét és terveit. A nyomdából frissen kikerült könyvet a szerkesztők az összeállításban közreműködő építészek, interjúalanyok és a tanulmányok szerzői körében szeptember 9-én prezentálták a nagyközönségnek.

Tovább »

Némileg erősödő, de átlag alatti bővülés augusztusban

A Beszerzési Menedzser Index (BMI) szezonálisan kiigazított augusztusi értéke: 52,6.

Tovább »

120 percen belül újra úton lehet a kamion

TruckForce Európa egyik legnagyobb független, abroncsokat szervizelő hálózata, egyben a Goodyear Total Mobility programjának fontos részeként elérhető szolgáltatás. A személyre szabott, teljes körű flotta ajánlatban kiváló abroncsokat, megoldásokat és szolgáltatásokat kaphatnak a partnerek.

Tovább »

Startra kész a békéscsabai ipari park

Befejeződtek a békéscsabai ipari park előkészítő munkálatai. A NIPÜF Csoport határidőre kialakította a közúti összeköttetést és a szükséges közműcsatlakozásokat. Ennek köszönhetően azonnali fejlesztésre alkalmassá vált a terület, amelynek több mint egyharmadát már korábban értékesítették.

Tovább »

Egy hosszú távú partnerség újabb fejezete Magyarországon

Megterveztük, megépítettük, átadtuk és teljesen meg is telt! Júniusban hosszú távú ügyfelünk, a FIEGE logisztikai vállalat írt alá bérleti szerződést a Prologis Park Budapest-Harbor területén található új, 10 600 négyzetméteres 12. épületünkre. E tranzakcióval ügyfelünk már összesen 40 000 négyzetméteren van jelen a parkban.

Tovább »

A Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF, BRF)ezúton teszi közzé a 2019 második negyedévére vonatkozó ipari ingatlanpiaci adatait

A Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF, BRF) - melynek tagjai: CBRE, Colliers International, Cushman & Wakefield, ESTON International, JLL és a Robertson Hungary – ezúton teszi közzé a 2019 második negyedévére vonatkozó ipari ingatlanpiaci adatait.

Tovább »

Új logisztikai fejlesztés sikeres bérbeadással

Már a fejlesztési szakaszban elkelt a Diófa Alapkezelő city logisztika fejlesztése

Tovább »