Miért éppen most?

Riportunk során először is arra voltunk kíváncsiak, hogy mi inspirálta az iroda alapítóit, hogy éppen most, egy gazdasági lassulás idején induljanak el. A RE/MAX Go Ingatlanközvetítő Iroda képviselői azt mondták, hogy a kihívásokkal teli időszakok lehetőségeket is rejtenek.

"Amikor mások esetleg kivárnak, mi inkább cselekszünk," mondta Dr. Percz Péter, az iroda sales vezetője, illetve ügyvezető partnere. "Egy lassuló gazdasági periódusban az üzleti élet szereplői, illetve az általunk potenciális ügyfélkörként meghatározott KKV vállalkozások vezetői általában kivárnak az ingatlanügyletekkel, de mi pont egy olyan időszakban hozunk létre számukra olyan komplex, több elemből – pl. finanszírozási, pályázati, tanácsadási, üzemeltetési, műszaki, ESG és környezetvédelmi - szolgáltatási csomagot, amire éppen most van szükség és már most  itt vagyunk ügyfeleinknek, hogy megkönnyítsük az ingatlanügyleteiket."

A RE/MAX Go jövőképe

Az interjú során többet is megtudtunk az iroda jövőbeli terveiről. Domján Balázs, az iroda operatív vezetője részletezte a RE/MAX Go hosszú távú elképzeléseit és céljait.

"Az elsődleges célunk az ügyfeleink elégedettsége és az ingatlanközvetítési szolgáltatásunk már jelenleg is magas minőségének folyamatos fejlesztése. Kiemelten fontos számunkra az etikus magatartás és a megbízhatóság," mondta Balázs. "Továbbá a mostanra már komoly volumennel bíró eladó, illetve bérbeadó ingatlan portfóliónk kezelésének hatékonyabbá tétele érdekében terveink között szerepel az iroda folyamatos bővítése és új kollégák, új tanácsadók jelentős számban történő felvétele. Az elkövetkező években szeretnénk új területeken is jelen lenni, és ezáltal kiszélesíteni az ügyfélkörünket."

Ez utóbbihoz nagy segítséget nyújt, hogy a RE/MAX a világ legnagyobb és az egyik legismertebb nemzetközi ingatlanközvetítő franchise hálózata, széles és kiterjedt nemzetközi háttérrel. Az iroda eddig tapasztalatai is azt igazolják vissza, hogy a nemzetközi háttérnek valóban fontos szerepe van az iroda életében, mivel több eladói és vevői megbízás is már a nemzetközi hálózatból érkezett. 

Bővítés és új tanácsadók felvétele

Az egyre nagyobb számú hazai – az iroda megbízói között olyan cégek szerepelnek, mint pl. a KÉSZ Csoport, az Erste Alapkezelő Zrt., vagy a Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt. - és nemzetközi megbízások minőségi kiszolgálása érdekében az iroda bővítése a tervek között szerepel, de vajon miként tervezik mindezt megvalósítani? Az interjúban elhangzottak alapján a RE/MAX Go egy ambiciózus toborzási tervvel rendelkezik.

"Az ingatlanközvetítés és tanácsadás egy komplex szakma, ezért olyan kollégákat keresünk, akik vagy már magas szinten értik az iparágat és az ügyfelek igényeit, vagy nyitottak arra, hogy saját területük szakértőivé váljanak a RE/MAX és az iroda által nyújtott magas szintű szakmai képzési programnak köszönhetően" tette hozzá Pápai Dorottya, az iroda másik ügyvezető partnere, illetve a RE/MAX magyarországi hálózatának üzletfejlesztési igazgatója. "Számos tréning- és fejlesztési lehetőséget kínálunk a hozzánk csatlakozó tanácsadóknak annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudják nyújtani a jelenlegi és jövőbeni ügyfeleink számára."

Dorottya kiemelte, hogy a nemzetközi és hazai képzési rendszeren felül, a szakmai sztenderdeknek történő megfelelés és a szervezeti tagságok komoly bázisai az iroda által nyújtott szolgáltatásoknak. Minőségi tevékenységük olyan szakmai szervezetek ajánlásaival van összhangban, mint az RICS és a MAISZ.

Összefoglalás

Az interjúból kiderült, hogy a RE/MAX Go egy olyan időszakban vállalkozott az indulásra, amikor mások talán óvakodnának tőle, de az új iroda kihívást lát az ingatlanpiacon és elkötelezte magát amellett, hogy kiemelkedő szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek. A tervek között szerepel az iroda bővítése és új tanácsadók felvétele, ami azt sugallja, hogy a RE/MAX Go komolyan veszi szerepét a kereskedelmi ingatlanpiaci szegmensben és hosszú távú jelenlétre, valamint tartósan fenntartható sikerre törekszik. Az iroda bemutatkozása, szolgáltatásai és az eladó és kiadó ingatlanainak listája elérhető az iroda honlapján, valamint a legnagyobb internetes platformokon is, mint az Irodakereso.info és a Raktarkereso.info és természetesen a közösségi médiás platformokon – Facebook, LinkedIn – is jelen van az iroda.

Irodakereso.info