A Lille és Párizs között fekvő Amiens-ben épülő új logisztikai központ 107 ezer négyzetméternyi raktár- és irodaterületet foglal magában. Az épületet teljes egészében LED-világítással szerelik fel. Az építkezés október elején kezdődik, és a Goodman BREEAM Very Good minősítés megszerzését tűzte ki célul a 2017. szeptemberi befejezést követően.

„A Goodman ismét erős és megbízható partnernek bizonyult. Kreatív és proaktív hozzáállásuk révén valamennyi elvárásunknak eleget tettek, ezáltal az ügyfélkiszolgálásunk fejlesztése mellett tovább erősíthetjük franciaországi logisztikai hálózatunkat is” – mondta Nicholas Deeks, az Amazon EU ingatlanigazgatója.

„Az Amazon globális szinten a legnagyobb partnereink egyike, és büszkék vagyunk rá, hogy tovább folytatjuk a több mint tíz éve fennálló együttműködésünket” – mondta Philippe Arfi, a Goodman franciaországi országigazgatója. „A mostani bejelentés a partneri kapcsolatunk egy újabb mérföldköve, amely megerősíti az e-kereskedelmi szektorban betöltött vezető logisztikaiingatlan-fejlesztői pozíciónkat.”

Két helyen is hosszabbított az Amazon


Az év korábbi részében az Amazon megújította bérleti szerződéseit a franciaországi Saranban és Montélimarban lévő logisztikai bázisain. Az összesen 106 ezer négyzetméternyi ingatlanok a Csoport befektetési alapjai között zászlóshajónak számító Goodman European Partnership (GEP) tulajdonában vannak, és élvezik a Goodman saját ingatlan- és vagyonkezelői szolgáltatásaiból adódó előnyöket.

„A szerződéshosszabbításról szóló megállapodások megerősítik, hogy az ügyfeleinknek nyújtott ingatlanmegoldásaink magas minőséget, rugalmasságot és hosszú távra szóló értéket képviselnek, még olyan gyorsan fejlődő piacokon is, mint az e-kereskedelem” – fűzte hozzá Philippe Arfi.

 

 

Goodman