E változások részeként Martin Baláž, aki korábban a Csehország, Szlovákia és Magyarország leányvállalatainak vezetője és szenior alelnöke volt, a Prologis közép-európai érdekeltségeiért felel.

A Prologis európai leányvállalatainál korábban fontos szerepet betöltő Country Managerek szerepét négy eszközkezelési igazgató veszi át, akik alá az üzemeltetés, az ingatlanok ügyfélélménye, a bérbeadás, a létesítménygazdálkodás és az üzemeltetési építésirányítás felügyelete tartozik. Martin Baláž a közép-európai eszközkezelési vezetői pozícióban felel ezekért a részlegekért, valamint a Prologis portfólió értékének növeléséért Lengyelországban, a Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon.

“Megtisztelő, hogy eszközkezelési vezetőként én fogom irányítani csapatainkat a közép-európai régióban. Az új munkakör elsődleges célja, hogy a közép-európai portfóliónk értékét tovább növeljük, és napi működésünket még hatékonyabbá tegyük” - mondta Martin Baláž, a Prologis közép-európai eszközkezelési vezetője.
A Prologis új, 2024. január 1-jén bevezetett szervezeti struktúrája az irányítási struktúrák racionalizálására, az üzemeltetési és a tőkebefektetési funkciók szétválasztására szolgál, hogy ennek köszönhetően a cég még hatékonyabban tudjon reagálni az ügyfelek igényeire.

Martin Baláž közép-európai vezető mellett további három eszközkezelési igazgatót neveztek ki. Jessica Pilkes felel az észak-Európai régióért, Cristian Oller, a dél-európai régióért, Stuart Davies pedig az Egyesült Királyság vezetője lett.

Mivel a Prologis ügyfelei egyre inkább a Built-To-Suit fejlesztéseket és a testre szabott üzemeltetési megoldásokat keresik Közép-Európában, a Prologis szervezeti átalakítása a jövőbe mutató megoldásokkal támogatja az ügyfelek igényeinek kiszolgálását. A európai portfólió teljes körű eszközgazdálkodási optimalizálásának köszönhetően a Prologis még rugalmasabban és hatékonyabban tud reagálni az ügyfelek igényeire.

“A Prologisnál eltöltött egy évtized alatt szemtanúja voltam annak, hogy szakértői csapataink hogyan fejlesztik folyamatosan szolgáltatásainkat és megoldásainkat az ügyfeleink igényeinek megfelelően. Az innovációra való törekvésünk, amely ügyfeleink és közösségeik javát szolgálja, sziklaszilárd alapja sikerünknek ebben a régióban. Nagyon izgatottan várom, hogy továbbra is a kiemelkedő teljesítményt vezethessem az üzemeltetés minden területén Közép-Európában” - tette hozzá Martin Baláž.

 

Prologis