A szakember 2019 óta vezeti a Prologis Csehország, illetve a Prologis Szlovákia csapatát, 2022. december 1-jétől pedig a Prologis Magyarország irányítása is hozzá fog tartozni. Martin Baláž felelősségi körének kibővítése – mind földrajzi, mind üzleti értelemben – a cégnél töltött három évnyi teljesítmény elismerése, amelynek köszönhetően a Prologis további sikereket ért el Csehországban és Szlovákiában.

"Izgalmas időszak ez a Prologis számára egész Közép-Európában, már alig várom, hogy munkához láthassak az új feladatkörömben" - mondta Martin Baláž. "Az elmúlt három évben a logisztikai piac legnagyobb kihívásaival kellett szembe néznünk, de kiváló munkatársaink szenvedélyének és elkötelezettségének köszönhetően egyre erősebbek vagyunk. Megtiszteltetés számomra, hogy továbbra is vezethetem a csehországi és a szlovákiai csapatot, miközben Magyarország irányítását is fokozatosan átveszem."

Új szerepkörében Martin a Prologis csapatainak fejlesztésére fog fókuszálni az egész régióban. A négy falon és a raktárhelyiségeken túlmutató, magas színvonalú ügyfélszolgálatra összpontosító vezető azt ígéri, még magasabb szintre emeli a vállalat sikerét.
"Martin személyes lendülete, a közép-európai logisztikai ágazatba való mély betekintése és az innováció iránti szenvedélye még hatékonyabbá fogja tenni működésünket ebben a klaszterben" - mondta Pawel Sapek, a Prologis alelnöke és a közép-európai regionális vezetője. – "Szeretnék gratulálni Martinnak az eddigi kiemelkedő munkájához, és sok sikert kívánok neki a továbbiakhoz."

 

Prologis