A jelenleg 30.000 négyzetméteres, 85 százalékos kiadottságú parkban hosszú távú fejlesztési megállapodás alapján, speciális szakmai és környezetvédelmi kritériumoknak megfelelő új BTS komplexum épül.

A vállalat igényeire szabott, az innovatív megoldások és fenntarthatóság jegyében megépülő raktárcsarnok a tervek szerint novemberre készül el.
A raktárcsarnok a komplex igények teljes körű kielégítése mellett kerül átadásra. Az egyedi árukezelési, raktározási funkción túl a bérlői igényeknek megfelelő irodák és szociális blokkok kerülnek kialakításra.

A hosszas tárgyalási folyamat során igyekeztünk maximális rugalmassággal, az ügyfél technikai és időzítési szempontjait szem előtt tartva egyezségre jutni. A logisztikai piac esetében nagyon fontos alkalmazkodni az ügyfél szezonális prioritásaihoz, pontosan adaptálni az építési folyamatokat. Ez nagyfokú fejlesztői precizitást, széleskörű és biztos szakmai alapot, erős financiális hátteret és csapatmunkát igényel. Úgy hisszük sikerünk záloga ezen elemek együttes megléte, mely a tranzakció sikerét biztosította. Az építési folyamat zökkenőmentesen halad, az új fázissal együtt pedig egy új útszakasz is átadásra kerül, mely gyorsabb elérést biztosít a reptéri terminál és az M0-ás körgyűrű felé. - fejtette ki Bodahelyi András, az Airport City leasing menedzsere.

Az Airport City Logisztikai Park Budapest határánál, Vecsés közigazgatási területén található: a repülőtérre vezető út és az Üllői út elágazásához közel, a Liszt Ferenc repülőtér mindkét termináljától 5 percre, közvetlen kapcsolattal az M0 autópályához.

 

 

CPI