Az új bérlő egy fontos, az FMCG szegmensben tevékenykedő nagykereskedelmi vállalat, mely számos raktáráruházzal rendelkezik Magyarországon és Európában egyaránt. Az egyedülálló, 4,000 négyzetméteres hűtőraktár a bérlő különleges elvárásainak megfelelően épült, beleértve a szigeteléseket, a leválasztásokat és az árukezelő berendezések kialakítását is.

Fazekas István Associate, a C&W Budapest ipari részelgének vezetője elmondta: “Az Europolis Park Budapest Aerozone egy olyan egyedülálló ipari park, mely mind légi- és közúti közlekedési kapcsolatainak köszönhetően stratégiailag fontos lokációval rendelkezik. Örömmel tölt el minket, hogy egy ilyen jelentős és ismert vállalatot köszönthetünk az általunk kizárólagosan képviselt parkban. A Metro, Magyarország piacvezető raktáráruház-láncaként kiváló kiegészítése a park meglévő, jónevű bérlői összetételének.”

Szalma Péter, a CA Immo magyarországi bérbeadási vezetője hozzátette: „Örülünk, hogy a Metrot bérlőként üdvözölhetjük az egyik legjobb elhelyezkedésű logisztikai parkunkban. Biztosak vagyunk abban, hogy ügyfélközpontú megközelítésünk és a specifikus bérlői igények kialakiításában mutatott rugalmasságunk segítette a Metro döntését és az Europolis Park Budapest Aerozone hosszú távon kielégíti majd a cég raktárigényeit.”

Kiss Gábor, a Metro ellátási lánc osztályvezetője elmondta: “Nagyon elégedettek vagyunk új bérleményünkkel az Europolis Park Budapest Aerzone-ban. Az egyedülálló technikai adottságok, valamint a Bérbeadó rugalmassága megkönnyítették döntésünket. Különösen elégedettek vagyunk a kialakítási munkák gyors lebonyolításával és személyre szabottságával. Meggyőződésünk, hogy a bérlet terület hosszú távon kielégíti majd ingatlanigényünket. Továbbfejlesztet, hűtőtt egységünk lehetővé teszi a a gyorsabb átfutási időt- és a tökéletes frissességet, ezáltal biztosítva a versenyelőnyt vásárlóink számára.”      

A C&W az Europolis Park Budapest Aerozone kizárólagos bérbeadó ügynöksége.

Az Europolis Park Budapest Aerozone egy modern, egyedülálló elhelyezkedéssel rendelkező logisztikai központ Budapest és Vecsés határán, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közvetlen szomszédságában. A park három, “A” kategóriás big-box- és logisztikai raktárépületből, valamint egy “A” kategóriás irodablokkból áll. A kíváló elhelyezkedés mellet az Europolis Park Budapest Aerozone továbbá rendelkezik közvetlen tömegközlekedési kapcsolattal, saját étteremmel, vám-irodával és helyszíni karbantartói csapattal; valamint további előnye a szomszédos bevásárlópark, éttermek-, számos hyper- és szupermarket közvetlen közelsége.

 

Cushman