November közepétől Tuza Rita veszi át Benjamin Perez-Ellischewitz feladatkörét, mint a JLL Tőkepiaci részlegének új vezetője. Rita 10 éve dolgozik a JLL-nél, 14 éves tapasztalattal rendelkezik a kereskedelmi ingatlanok piacán és RICS tag. Az elmúlt néhány évben Rita olyan mérföldkőnek számító tranzakciók sikeres lezárásában játszott kulcsszerepet, mint az Eiffel Square, a Luxus Áruház, az M0 Sziget Logisztikai Park, a ProLogis Park Hegyeshalom, az Office Garden I, az Infopark D, a Budapest 360 és a Mammut Bevásárlóközpont.

Zeller Gábor, aki 2015-ben csatlakozott a JLL-hez, igazgatói szintre lép a Tőkepiaci részlegen belül. Gábor átfogó pénzügyi elemzői készségekkel rendelkezik, és kulcsfontosságú szerepet töltött be a Mammut Bevásárlóközpont, a Millennium Towers, a Népliget Center, a BSR Center és a Siemens Campus értékesítésében.

Tuza Rita, a JLL Tőkepiaci részleg vezetője így nyilatkozott: “Mióta a JLL-nél dolgozom, abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy a szakma legjobb szakembereitől tanuljak, és számos nagyszabású befektetési tranzakcióban vehessek részt. Izgatottan veszem át a Tőkepiaci részleget Benjamintól, aki egyedülállóan példamutató szakmai vezető volt. Bízom benne, hogy csapatunk hasonló sikereket fog elérni az én vezetésem alatt is, mint amilyeneket Ben vezetése alatt sikerült.”

Furulyás Ferenc, a JLL magyarországi és az SEE régió ügyvezető igazgatója elmondta: “Örülök, hogy Ritát a részleg-vezetők között üdvözölhetjük. A JLL elkötelezett a nemek közötti egyenlőség támogatásában, így örömmel látom folyamatos fejlődését a vállalaton belül. Rita széleskörű tapasztalattal rendelkezik az ingatlan értékesítés- és eladás területén és rendkívül jól ismeri a piacot. Minden jót kívánok Bennek az új kihívásokhoz, és köszönöm neki magas szintű profizmusát és a Tőkepiaci csapat példamutató vezetését az elmúlt 10 év során.”

 

JLL