A CTP, Magyarország vezető ipari logisztikai ingatlanfejlesztője egy újabb spekulatív fejlesztés keretében 33 200 négyzetméteres ipari ingatlan kivitelezését kezdte meg a CTPark Tatabánya ipari parkban. A tervek szerint a modern és energiatakarékos, alacsony költséggel fenntartható létesítmény BREEM minősítéssel rendelkezik majd. A leendő bérlők igényeihez alakítható, logisztikai vagy gyártási célokra is alkalmas ipari raktárépület akár kisebb egységekre is osztható, akár már 5 000 négyzetmétertől igénybe vehető!


„Az új projekt már a harmadik épület lesz a kiváló elhelyezkedésű tatabányai egységünkben. A fejlesztés a közel 55 000 négyzetméteres beépített területtel rendelkező CTPark Tatabánya ipari parkban kerül kivitelezésre, és ezzel a beruházással a raktárépületek összterülete megközelíti a 88 000 négyzetmétert. Célunk egy modern és fenntartható ipari épület megépítése, amely a magas színvonalú kivitelezése által alkalmas a leendő bérlők egyedi igényeinek teljes körű kiszolgálására mind a gyártás, mind a raktározás tekintetében” – mondta Huszlicska Dávid, a CTP magyarországi country managere.

A közel 12,5 hektáros CTPark Tatabánya Budapesttől 60 kilométerre nyugatra, az M1-es autópálya mentén helyezkedik el. A Budapest és Bécs/Pozsony közötti legforgalmasabb tranzitútvonalon található CTPark Tatabánya ideális választás logisztikai és termelő cégek számára.

 

CTP