Az Oriflame egyedüli bérlője az Üllő Airport Logisztikai Központ második ütemének, amely 16 ezer négyzetméternyi raktár-, továbbá 1000 négyzetméternyi iroda és közösségi területet foglal magában. Az épületet kifejezetten a cég igényeinek megfelelően alakították ki, továbbá megfelel mindazoknak a szempontoknak – kiváló elhelyezkedés és közlekedési kapcsolatok, valamint fejlett infrastruktúra –, amelyek kulcsszerepet játszottak abban, hogy a létesítmény itt valósult meg.

„Az új elosztó központunk kiválasztásakor nem csupán korszerű és jó elhelyezkedésű ingatlant kerestünk, hanem olyat is, amely elősegíti a további növekedésünket. A Goodman üllői logisztikai parkja továbbra is teljesíti ezt az elvárásunkat” – mondta Szuchy Csaba, az Oriflame Hungary régiós logisztikai központjának vezetője. „Amióta megkezdtük tevékenységünket az Üllő Airport Logisztikai Központban, a Goodmannel folyamatosan jó kapcsolatot ápolunk; elsőrangú ingatlankezelői szolgáltatásuknak köszönhetően nekünk csak a fő tevékenységünkre kell összpontosítanunk.”

A logisztikai központot úgynevezett built-to-suit létesítményként adták át az Oriflame-nek 2010 augusztusában, hogy innen láthassa el termékeivel közép-európai szépségtanácsadóit. Mivel a gyors és pontos kiszolgálás elengedhetetlen számára, a cég óriási úgynevezett Pick by Light komissiózást segítő rendszert működtet.

„Mindig is a Goodman nagy erőssége volt, hogy testre szabott megoldásokkal szolgáljon a legkülönbözőbb ágazatokban működő vállalatoknak. Ugyanakkor az Oriflame-mel kötött legutóbbi megállapodásunk azt is példázza, hogy a magas szintű ügyfélkiszolgálás az ingatlanok teljes életciklusa során jellemzi a tevékenységünket. Ezt tükrözi az is, hogy az Üllő Airport Logisztikai Központ első és második ütemének kihasználtsága is 100 százalékos” – mondta Błażej Ciesielczak, a Goodman kelet-közép-európai regionális igazgatója.

Stratégiai elhelyezkedés, további fejlesztési lehetőségek


Az Üllő Airport Logisztikai Központ elhelyezkedése ideális a logisztikai tevékenységek szempontjából. Budapesttől mindössze 21, a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtértől pedig csupán 5 kilométerre fekszik, ezenfelül az M0 autóút és az M4 autópálya csomópontja is a közvetlen közelben található.

Az Üllő Airport Logisztikai Központ további 110 ezer négyzetméternyi fejlesztést tesz lehetővé, a legkisebb bérbe adható egység akár 3 ezer négyzetméteres is lehet.

A központ első, 27 ezer négyzetméternyi raktár- és irodaterületet magában foglaló ütemét 2009 novemberében adták át a német Rossmann drogérialáncnak.

 

Heart Communications