Az első bérlő, a kötőelemek és C típusú alkatrészek nagykereskedelmével foglalkozó Bufab Hungary Kft. közel 2000 négyzetméteres raktár- és irodaterületre kötött bérleti szerződést. A következő, második ütem a tervezés fázisában van, és megkezdődött a területek előértékesítése.

A DEFACTORING Zrt. fejlesztéseként megvalósuló LogiCube Park kiemelkedő műszaki színvonalú, fenntartható raktárépületeket és magas minőségű irodaterületeket kínál, elsősorban kis- és középvállalkozások számára. A 2015-ben elkezdődött zöld mezős beruházás építési munkálatai 2021-ben indultak. Az összesen négy ütemben felépülő, modern és fenntartható műszaki megoldásokkal rendelkező park létesítményei 1000 és 7500 négyzetméter között kínálnak bérelhető „A” kategóriás raktár- és irodaterületeket, valamint belső parkolókat a bérlők részére. Az első ütem – 2550 négyzetméter átadása – 2022 év utolsó negyedévében várható.

A svéd hátterű Bufab cégcsoport bővülése kapcsán keresett Budapesthez közeli, az autópályákról és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető ingatlant. A „B” épületben közel 1 500 négyzetméter raktárterületet és több, mint 380 négyzetméter irodát bérel majd a vállalat.

„Nagyon örülünk, hogy viszonylag rövid időn belül megtaláltuk a bővülés miatt szükségessé vált tökéletes telephelyünket, amely cégünk új magyarországi központjaként szolgál majd. A fenntarthatósági szempontok (pl.: napelemek, zöld homlokzat) mellett a raktárterületekhez kötődő irodák iránti igényünk, a rugalmas műszaki specifikációk és a jó megközelíthetőség mind a LogiCube Park mellett szóltak” – mondta Erdélyi András, a Bufab Hungary Kft. ügyvezetője.

„A tervezés során nagy hangsúlyt fektettünk az energiahatékony megoldások alkalmazására, amely sok más előny mellett kiemelten fontos szempont volt új ügyfelünk részére a választás során. A raktár- és irodaterület együttes bérlése számunkra kifejezetten ideális megoldás, így külön öröm számunkra, hogy első bérlőnk ezt a konstrukciót választotta” – mondta Nagy Olivér, a DEFACTORING Zrt. vezérigazgatója. „A fejlesztés iránt élénk az érdeklődés, így a bérbeadási tárgyalások továbbra is folytatódnak, amelyben kizárólagos partnerünk a 108 Agency”.

A LogiCube logisztikai park első ütemének építése 2021 novemberében kezdődött, és várhatóan 2022 negyedik negyedévében kerül átadásra. A fejlesztés folyamatosan zajlik, az utolsó ütem befejezése 2028-ra várható. A LogiCube Park elhelyezkedésének köszönhetően mind a főváros, mind az M0/M1/M7 autópályák könnyen és gyorsan elérhetők, így ideális választás kis- és középvállalatok logisztikai igényeinek kielégítésére. A park a közelben levő vasútállomás és buszmegálló révén tömegközlekedéssel is megközelíthető.

 

DEFACTORING Zrt.