A neves előadók olyan témákkal is foglalkoznak, mint a blockchain, az IoT, a big data, a drónok, az önvezető autók, a telematika, a kiterjesztett valóság, a robotika és digitalizáció – Az Ön cége már felkészült?


2050-re a világ népessége előreláthatóan meghaladja a 10 milliárd főt, a kiszállítandó áruk mennyisége megsokszorozódik, miközben az urbanizáció felgyorsulása, a rendelkezésre álló jövedelem emelkedése, az internetpenetráció és az új technológiák megjelenése mind jelentős változásokat hajtanak végre a szállítmányozás és logisztika területén. Árgyelán Ágnes, a Portfolio elemzője szerint a logisztikai szereplőknek a hagyományos versenytársak mellett szembe kell nézniük a technológiai innováció által életre hívott új piaci belépőkkel, miközben a digitalizáció előrehaladtával nemcsak az ügyféligények változnak gyökeresen, hanem minden eddiginél nagyobb figyelem összpontosul a biztonsági kihívásokra és intézkedésekre. „A Portfolio Smart Logistics konferenciája hiánypótló logisztikai konferencia a magyar piacon, az eseményen a világpiaci és magyar logisztikai piaci trendek mellett szó lesz a magyar úthálózat és ipari park fejlesztésekről, a logisztikai szereplők finanszírozási lehetőségeiről és az árubiztonság fontosságáról. A délután folyamán a raktár-logisztikai trendek, az automatizáció, és az olyan új kiszállítási módok is helyet kapnak, mint a drónok vagy önvezető kamionok.  A villámprezentációk során a divatipar, az autóipar, az egészségügy, az e-kereskedelem és az FMCG legfontosabb aktualitásaiban mélyedhetnek el a résztvevők, fókuszban a technológiai újdonságokkal.” – nyilatkozta portálunknak a szakember.


A Budai Hilton Vár Hotelben megrendezésre kerülő konferencia célja, hogy egyedülálló módon minél nagyobb rálátást adjon a szállítmányozással és logisztikával érintett vállalatoknak arra, milyen paradigmaváltások és technológiai irányok rajzolják ma a jövő logisztikáját. Éppen ezért a konferenciát nemcsak a fuvarozó és szállítmányozó cégeknek, hanem minden olyan vállalatnak ajánlják, amelyet tevékenysége és működési modellje miatt érinti ez a terület. A konferencia programját igyekeztek a szervezők úgy összerakni, hogy szállító- és fuvarozócégek mellett a termelő és gyártócégek képviselői is felszólalhassanak, lehetőség szerint az ellátási lánc egy szélesebb területét lefedve. A Portfolio Smart Logistics 2018 konferenciára – amelynek az irodakereso.info és a raktarkereo.info is médiapartnere – a logisztikai és szállítmányozási cégek mellett raktárbázis-fejlesztőket, ügynökségeket, tanácsadó cégeket, üzemeltető cégeket, kereskedőket, cégtulajdonosokat, ügyvédi irodákat, valamint autóipari/divatipari/gyógyszeripar/kiskereskedelmi/szépségipari beszállítókat és gyártókat is várnak. További információ:https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/konferencia-gazdasag/smart-logistics-2018/655/attekintes


Portfolio