A raktarkereso.info új gondolkodásmóddal és struktúrával áll a bérlők, a raktár tulajdonosok és a bérbeadók, illetve a logisztikai szolgáltatók rendelkezésére. A portál elsődleges célja, hogy kommunikációs platformján keresztül a raktár tulajdonosok, bérbeadók kezükbe vehessék a kormányt, és akár folyamatos PR tevékenységet folytassanak a potenciális bérlőkkel, raktárt keresőkkel, meggyorsítva üres területeik kiadását.


Magyarország egyik legnagyobb, csak részben kihasznált lehetősége a fekvése: már eddig is számtalan cég ismerte fel, hogy az utóbbi években kiépült autópálya-hálózatnak köszönhetően gyakorlatilag egész Európa elérhető tőlünk, egy napon belül. Aki ügyesen választja ki, hogy melyik csomópontnál, - gyártóbázishoz, célpiachoz, csomagolóüzemhez, vasúti leágazáshoz közel – bérel raktárt, az versenyelőnyre tesz szert: pénzt, üzemanyagot és időt takarít meg. A raktarkereso.info ebben is gyors, könnyen kezelhető és hatékony segítséget jelent.
A portál egyedülálló részleteséggel mutatja be a raktározási, logisztikai lehetőségeket, kategóriákat, a régióban egy új trendet teremtve ezzel. Az országok bérlői - és raktárpiacának a "megnyitása, láthatóvá tétele", a network nyújtotta információ áramlás, páratlan lehetőséget hordoz magában a magyarországi raktár-, logisztikai piac számára, a régióban elfoglalt tranzitország pozícijának köszönhetően.


A raktárkereső hálózat jelenlegi országai: Magyarország, Románia.Forrás: Raktarkereso.info