Ezzel tovább folytatódik a vidék legmodernebb ipari ingatlan beruházásának, az 58 hektáros Polgár Ipari Parknak a bővítése.


„A több mint 18 ezer m2-es első ütem 100% -os bérbeadottsága, a régióban tapasztalható nagy kereslet és a betelepült vállalkozásaink visszajelzései biztos alapot szolgáltatnak beruházásainkhoz. Sikeresen pályáztunk uniós forrásokra is a fejlesztések finanszírozásához, melyek lehetővé teszik a versenyképes bérleti feltételek biztosítását. Az eddigi visszajelzések azt mutatják, hogy a piac értékeli a rugalmasságot és a kész megoldásokat.” – mondta Székely Ádám, az InfoGroup Cégcsoport ügyvezetője.
 
Az InfoGroup az új csarnoknál is nagy hangsúlyt fektetett a minőségi kivitelezésre. A belső terek rugalmasan alakíthatóak, a nagyszámú dokkolókapu és rámpa lehetővé teszi egyedi elképzelések megvalósítását is, vagy akár a cross-docking rendszerű üzemeltetést. A csaknem 10 méteres tiszta belmagasságnak köszönhetően az épületek működhetnek raktárként, de összeszerelő üzemként is. A csarnokokhoz korszerű irodaterek, és nagy számban parkolóhelyek is tartoznak. A kivitelezést és az üzemeltetést energiatakarékos és környezettudatos megoldások és szolgáltatások jellemzik.


A Park célja, hogy a folyamatban lévő és a tervezett további fejlesztésekkel Észak-Kelet-Magyarország első számú logisztikai központjává váljon. Ehhez kiváló az elhelyezkedése, a Polgár Ipari Park közvetlenül az M3 autópálya mellett, a Miskolc-Nyíregyháza-Debrecen háromszög közepén, mindhárom nagyvárostól fél óra távolságra található. A térség településeiről és a közeli megyeszékhelyekről a munkaerő ellátottság is megfelelően biztosított a betelepülő cégek számára.

 

 

InfoGroup Cégcsoport