Károlynak 25 éves magyarországi építőipari és ingatlanfejlesztési tapasztalata van. Építőmérnökként dolgozott már építőipari nagyvállalatok vezetői pozícióiban, valamint mélyrehatóan ismeri Magyarország építőipari piacát.

Szeptember 1-jétől Károly magyarországi country managerként csatlakozik a VGP vezetőségéhez és magyarországi tevékenységünk bővítéséért és rövid távon a VGP országos jelenlétének erősítéséért felel majd. A  összpontosíthat a kereskedelmi tevékenységekre.

A Kelet-Európáért felelős operatív igazgató, Matthias Sander szerint „Nagyon örülünk, hogy Károly csatlakozik a VGP-hez. Széles körű műszaki szaktudásával és a magyar piac mélyreható ismeretével értékes tagja lesz magyarországi csapatunknak. Biztosak vagyunk benne, hogy Károly támogatásával és felügyelete alatt is folytathatjuk majd az eddigi sikeres növekedésünket.”

A VGP vállalatcsoport jelenleg tizenkét európai országban, összesen 72 parkot üzemeltet. Magyarországon 4 darab VGP üzleti park van: VGP Park Alsónémedi, VGP Park Győr, VGP Park Hatvan és VGP Park Kecskemét. A következő hónapokban pedig megkezdődne az új VGP Park Kecskemét és a VGP Park Győr Béta építési munkálatai is.


VGP