A logisztikai szakma egyik legrangosabb rendezvénye, a Nemzetközi Közlekedéslogisztikai Konferencia, amely rendszeresen a gazdasági-technikai-technológiai változásokra adandó válaszként, a közlekedés-logisztikához kapcsolódó valamennyi szakterülettel foglalkozik.
 
A konferenciának évek óta célja felhívni a figyelmet az értékteremtésre, az összefogás fontosságára, a tisztességes piaci magatartásra, a törvényi keretek betartására és a folyamatos fejlődés szükségességére. A szervezés során olyan PONT-okat kerestünk, amelyekkel biztosíthatóak ezen törekvések megvalósítása, a szakma gyakorlatias megoldásainak bemutatása, új irányzatokról információszerzés, a hatékonyságnövelési lehetőségek feltérképezése és közreadása, nem utolsó sorban a kapcsolatépítés lehetősége, kötetlen információcsere a szakhatóságok, minisztériumok rendszeresen jelenlevő vezetőivel.

Az idei konferencia újdonságaként Litkey Farkas 11-szeres Kékszalag győztes a humánfaktor fontosságáról, az együttműködési képességek létéről, vagy nem létéről tart előadást, illetve Nógrádi György biztonságpolitikai szakember a Kárpát-Medencét és Európát napjainkban feszítő biztonságpolitikai kérdéseket, lehetséges kiutakat elemzi.

A szakmai rész mellet sok egyéb érdekességet is tartalmaz a program, pl. ki lehet próbálni a vitorlázás varázsát a Velencei tavon, az esti programban az Everdance előadása látható, további kikapcsolódáshoz, a Pop Secret együttes biztosítja a zenét.


A konferenciára jelentkezni folyamatosan lehet. A szeptember 18-ig jelentkezők kedvezményben részesülnek.


Helyszín: Velence Resort Hotel & Spa****, Velence

 

Jelentkezés