A konferenciának évek óta célja felhívni a figyelmet az értékteremtésre, az összefogás fontosságára, a tisztességes piaci magatartásra, a törvényi keretek betartására és a folyamatos fejlődés szükségességére. A szervezés során mindig is elsődlegesen szempont volt a szakma gyakorlatias megoldásainak bemutatása, új irányzatokról információszerzés, az összefogás-, a hatékonyságnövelési lehetőségek feltérképezése és közreadása, nem utolsó sorban a kapcsolatépítés lehetősége, kötetlen információcsere a szakhatóságok, minisztériumok rendszeresen jelenlevő vezetőivel.

A kiváló szakemberektől az előadásokat érdemes közvetlenül meghallgatni, ugyanis a személyes jelenlétet semmilyen beszámolóval nem lehet pótolni. A logisztika tematika teljes palettáját kínáljuk minden kedves kollégának, leendő kollégának és azon oktatóknak, akik a jövő szakembereit képezik.

További információkat az www.mlszksz.hu honlapon és a hírleveleinkben folyamatosan lehet követni, vagy kérjen tájékoztatást: [email protected].