A kinevezéseknek köszönhetően Andrelli Szilvia a Prologis Magyarország ingatlan-üzemeltetésért- és ügyfélélményért felelős igazgatója lett, míg Hunyadi Zsuzsannát a bérbeadásért és ügyfélélményért felelős igazgatói pozícióba léptették elő.

Andrelli Szilvia eddig is Prologis RECX csapatát irányította Magyarországon, előléptetésével az általa elért magasszintű ügyfél-elégedettséget jutalmazta a vállalat.
„Izgatottan várom pályafutásom következő fejezetét a Prologisnál" – mondta Andrelli Szilvia. „Csodálatos lehetőség egy olyan új feladatkör ellátása, amely lehetővé teszi, hogy tovább mélyítsem kapcsolatainkat az ügyfeleinkkel. Alig várom, hogy együtt dolgozhassak a RECX csapatával, és az eddig közösen elért fantasztikus eredményekre építkezhessünk."

Hunyadi Zsuzsanna a diploma megszerzése után kezdett el dolgozni a vállalatnál, de gyorsan megmutatkozó, figyelemreméltó képességeinek köszönhetően a Prologis ingatlanportfóliójának irányításában és a fejlesztések ösztönzésében, a bérbeadásért és ügyfélélményért felelős igazgatói pozícióba léptették elő.
„Munkám során a legfőbb célom, hogy a lehető legjobb megoldásokat nyújtsam ügyfeleinknek, és ezt örömmel folytatom új feladatkörömben is" – mondta Hunyadi Zsuzsanna. „Teljes mértékben hiszek abban, hogy működésünket az ügyfelekkel való erős és rendszeres interakciókra kell alapoznunk, így biztosítva, hogy mindig naprakészek legyünk a legfrissebb igényeikkel kapcsolatban. Alig várom, hogy ezt a filozófiát a jövőben tovább folytassuk."

A női vezetők előléptetése is azt bizonyítja, hogy az ipari ingatlanok esetében a központi elhelyezkedés, a jó megközelíthetőség mellett a fenntarthatóság és az ügyfélélmény is egyre hangsúlyosabbá válik, azaz az ügyfelek már többet várnak el, mint négy falat és egy tetőt a fejük felett.

 

Prologis