A CTP előtt Július a Microsoft, a Renault és a Molson Coors munkatársa volt.

„Örömmel csatlakozom a CTP csapatához. Több olyan ügyféllel is együtt dolgoztam, akik a CTP egyedi megoldásait vették igénybe, és magam is az iparág vezető szereplőjének tartom a CTP-t. Korábbi pozícióim betöltése közben többször lehetőségem nyílt rá, hogy felkeressek logisztikai vállalatok raktárainak otthont adó ipari parkokat, és óriási növekedési lehetőséget látok ezen a területen, különösen a mind népszerűbb e-kereskedelmi és az online vevőszolgálati piacokon. Egyre több márka indítja el az online értékesítést, és a jó logisztika ennek a tevékenységnek az egyik alappillére” – mutatott rá Július.

A CTP jelenleg több mint 80 stratégiai helyszínen van jelen, és 7 országban tart fenn irodát. „Örülök, hogy csapatunk folyamatosan bővül. Készen állunk rá, hogy ügyfeleink növekedését is támogassuk. Tudjuk, hogy számos üzleti kihívással szembesülnek, és meggyőződésünk, hogy hatékony üzleti partnerként, maradéktalanul tudjuk segíteni őket. Jó kapcsolatainkat annak köszönhetjük, hogy nem egy kaptafára próbáljuk megoldani a problémákat, hanem ügyfeleinkkel közösen valósítjuk meg elképzeléseiket, mégpedig a lehető legrövidebb idő alatt” – tette hozzá Remon Vos, a CTP vezérigazgatója.

A CTP felelős vállalat, amely ügyfelei és partnerei mellett a neki otthont adó közösségeket is segíti. Ennek érdekében olyan bizonyítottan eredményes jótékonysági szervezetekkel folytat hosszú távú együttműködést, mint például a Tereza Maxová Alapítvány.

 


CTP