A szakember több mint hét évnyi tapasztalatot szerzett a Prologisnál, legutóbb ingatlangazdálkodási vezetőként dolgozott Lengyelországban. Új pozíciójában, a KKE régió portfóliógazdálkodási igazgatójaként a Goodman több mint 750 ezer négyzetméternyi logisztikai létesítményét felügyeli majd Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban és Szlovákiában. Czechowicz felel azért, hogy a Goodman régióbeli ingatlanjait a legmagasabb színvonalon üzemeltessék, és az ügyfelek a Csoportra jellemző kimagasló szolgáltatásban és támogatásban részesüljenek. A Goodman ingatlankezelői csapata nagyban hozzájárult a 96 százalékos kihasználtsági és a magas ügyfélmegtartási mutató eléréséhez.

„A Goodman számára Közép- és Kelet-Európa a növekedés szempontjából fontos régió, különösen Lengyelország, ahol rövidesen megduplázzuk portfóliónkat az előző pénzügyi évhez képest” – fejtette ki Błażej Ciesielczak, a Goodman regionális igazgatója. „Ingatlanállományunk bővülésével szükségessé vált, hogy egy erős és tapasztalt vezető irányítsa műszaki és üzemeltetési szakemberekből álló csapatunkat, amely különösen fontos szerepet játszik majd vállalatunk térségbeli növekedésének fenntartásában.”

Czechowich egyebek mellett Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb logisztikai központjáért felel majd, amelyet egyik multinacionális ügyfele, az Amazon számára fejlesztett a Goodman Wroclawban. Az új vezető a nagy nemzetközi cégek mellett a régió számos további logisztikai létesítményében tevékenykedő, közepes méretű helyi és európai vállalkozásokkal kiépített kapcsolatok erősítésére koncentrál majd.

Goodman