A megnyitón részt vett Balogh László, Nagykanizsa polgármestere és Cseresnyés Péter, a térség országgyűlési képviselője is, mindketten hangsúlyozták, hogy ez egy fontos lépés afelé, hogy a város ipari központtá váljon.

A raktár létesítésének ötlete évekkel ezelőtt fogalmazódott meg Hosszú László cégvezetőben, akinek már a következő időszakra is komoly tervei vannak – 2018-ban tervezgettünk, hogy itt é pítünk egy logisztikai központot a fuvarozómunka mellé. Ez az első csarnok, amit most átadunk, de szeretnénk még tovább folytatni ezt a területbővítést. Februárban átadnánk egy újabb csarnokot itt a déli oldalon, aztán ha elindul úgy a munka, akkor még tervben van egy 4000 négyzetméteres ugyanilyen raktárcsarnok felépítése – nyilatkozta Hosszú László cégvezető.

Az átadott raktárban tíz új alkalmazott számára tudnak munkát biztosítani. A területen egyszerre két kamiont is meg tudnak tölteni és kipakolni, de csomagolási munkákat is lehet itt végezni. – Megvan hozzá a szakembergárda, hogy akár disztribúciót csinálunk, akár egységrakományt vagy szétszedünk rakományokat, felkészítünk bármilyen rakományokat. Csomagolni tudunk, tehát próbáljuk ezt a munkát mi is úgy kitanulni – tette hozzá Hosszú László.

Hosszú László stábunknak elárulta, hogy a cég a logisztikai területen igyekszik még tovább fejlődni a februárra felépülő 900 négyzetméteres új raktárcsarnokkal, és egy másik, 6000 négyzetméteres területen felhúzott létesítmény kihasználásával.

 

Hosszú Eurotrans Kft. Kanizsa Szerviz Kft.