Ulbrichot, aki közvetlenül Dyernek tartozik majd beszámolókkal, a májusi éves közgyűlésen jelölik a JLL Igazgatótanácsába is. Elnökként ő fogja irányítani a JLL regionális üzletágait Ázsiában, az EMEA-ban és az amerikai kontinensen, és az akvizíciókon keresztüli növekedésre koncentrál. Ulbrich 2005-ben csatlakozott a JLL-hez, mint a németországi iroda ügyvezető igazgatója, 2009 óta pedig az EMEA vezérigazgatója.


„Christian kiváló választás a JLL elnöki pozíciójára", mondta Dyer. „EMEA vezérigazgatóként tartós növekedést ért el, megduplázta a régió bevételét és több mint négyszeresére növelte a profitot. Nagy tiszteletnek örvend az ügyfelek és kollégák körében, remekül felismeri a jövőbeni lehetőségeket és nem ijed meg a változásoktól."


Grainger 2013 januárja óta angliai ügyvezető és jelentős bevétel és nyereségnövekedést ért el illetve kiszélesítette a vállalat szolgáltatási körét is. Vezető szerepet játszott a cég Retail 2020 elnevezésű stratégiájának és a nemzetközi lakossági üzletág kialakításában.


„A régió vezetésére Colin és az én egyértelmű jelöltünk Guy, aki az elmúlt három évben újszerű gondolkodást és dinamikus vezetést hozott az angol üzleti életbe" - mondta Ulbrich.


Ireland 2011-ben csatlakozott a JLL-hez, mint a King Sturge egyik vezető partnere. A nagyon sikeres összeolvadást követően kettős szerepet töltött be, mint a JLL egyesült királyságbeli elnöke és az ország tőkepiaci részlegének vezető igazgatója. Az ő felügyelte alatt a vállalat profitjának, illetve piaci részesedésének növekedése fenntartható pályára állt az egyesült királyságbeli ingatlanpiacon.
Az új feladatok, valamint Anthony Couse közelmúltbeli kinevezése az Ázsia és Csendes–óceán-i térség vezérigazgatójának, a JLL jól átgondolt és előre tervezett stratégiáját tükrözi a vezető-váltások területén.


Dyer elmondta: „Ezek a változások a vezetői igényeinket tükrözik, hogy új módon adhassunk értéket az ügyfeleinknek és erősítsük az iparágunkban betöltött vezető szerepünket a kereskedelmi és digitális innovációk területén. Ezek jelentős lépések a cégünk jövőbeli vezető szerepe felé.”

 

 

JLL