Stratégiai elhelyezkedés
A Gyál Logisztikai Központ ideális helyszín logisztikai tevékenységet végző vállalkozások számára, miután mindössze 22 kilométerre fekszik Budapesttől, és jelentős közlekedési infrastruktúra veszi körül. A létesítmény csupán 15 kilométerre van a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtértől, az M5 autópálya és az M0 autóút csomópontjánál.

„A Goodman jelentős pénzügyi ereje lehetővé teszi, hogy a Gyál Logisztikai Központ bővítésével tovább erősítse jelenlétét a magyarországi piacon. E logisztikai szempontból kitűnő helyszínen megvalósuló új fejlesztés által még gyorsabban reagálhatunk ügyfeleink igényeire” – mondta Błażej Ciesielczak, a Goodman Közép-Kelet-Európáért felelős regionális igazgatója.

Első osztályú új ingatlan
A 22 ezer négyzetméteres létesítmény építése áprilisban kezdődött, és az idei év utolsó negyedében fejeződik be. A Goodman 4750 négyzetméternyi területre előbérleti megállapodást kötött a logisztikai szolgáltatásokat nyújtó ADR Logistics Kft.-vel. Két további, egyenként 9750, illetve 7700 négyzetméternyi egység spekulatív fejlesztésként valósul meg, válaszul a jó elhelyezkedésű, modern logisztikai területek iránti erősödő keresletre.

A prémium minőségű élelmiszerek és italok raktározásával foglalkozó ADR Logistics Kft. többek között a jelenlegi székhelyéhez közeli elhelyezkedése miatt választotta a Gyál Logisztikai Központot. Az új bérlemény 4000 négyzetméternyi raktár- és mintegy 750 négyzetméternyi, magasföldszintet is magában foglaló irodaterületből áll.

„A Goodman gyáli logisztikai központja tökéletes helyszín a számunkra, amely remekül szolgálja a növekedésünket. Ezenfelül fontos választási szempont volt az a hírnév, amellyel a Goodman a minőségi ingatlanok fejlesztése és az aktív létesítményüzemeltetés terén rendelkezik. Ez biztosít bennünket a minőségről az épület teljes életciklusa során” – mondta Zeher Balázs, az ADR Logistics Kft. ügyvezetője.

Integrált üzleti modelljének részeként a Goodman az általa fejlesztett ingatlanok tulajdonosa és kezelője is marad. A Csoport folyamatosan invesztál létesítményei minőségébe és stratégiai szemlélet mentén üzemelteti azokat. Ennek eredményeként tudhatja magáénak a piac egyik legmagasabb kihasználtsági, illetve ügyfélmegtartási mutatóját.

A Gyál Logisztikai Központ eddig megvalósult ütemei a Goodman European Partnership, a Csoport legfontosabb európai ingatlanbefektetési alapjának tulajdonában vannak.

 

 

Heart Communications