„Ezt is megoldjuk” – hallom sokaktól, és tudom, hogy a hazai iroda- és ipari ingatlan piacon dolgozók valóban kézben tartják az eseményeket.

Számos nagy tranzakcióról, figyelemre méltó karrier útról és jelentős beruházásokról számoltunk be idén; többszáz hírt és több tucat interjút tettünk közzé portáljainkon, a magunk eszközeivel segítve ezzel partnereink munkáját. A raktárpiac szárnyalt 2022-ben, az irodaállomány összvolumene pedig elérte a 4 millió nm-t. Ma ezt szinte természetesnek vesszük, de kevés olyan szakma van jelenleg Magyarországon, amelynek teljesítménye, tudása és fejlettsége minden túlzás nélkül összevethető azokkal az országokkal, ahol nálunk évtizedekkel korábban kezdték el a professzionális ingatlangazdálkodást. Büszkék vagyunk rá, hogy részesei lehetünk ennek a sikertörténetnek.

Az is örömmel tölt el bennünket, hogy nem csak médiatámogatói vagyunk a világ egyik legjelentősebb ingatlanfejlesztési nívódíj-pályázata, a FIABCI hazai előszobájának tekinthető Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatnak, hanem a zsűri munkájában is részt veszünk immár több mint tíz éve. A pályázat ráadásul jubilál, 2023-ban 25. alkalommal hirdetik meg. Várunk mindenkit: arra kérjük az ingatlanfejlesztőket, üzemeltetőket, önkormányzatokat és tervezőket, hogy mutassák meg a szakmának, és végső soron az egész világnak, hogy képesek vagyunk világszínvonalú terveket valóra váltani.

Köszönet illeti Partnereinket az elmúlt időszak közös munkájáért, és a jövőbe mutató együttműködésért.

Engedjék meg, hogy Boldog Karácsonyt és legalább olyan mértékben sikeres Új Esztendőt kívánjak valamennyiüknek 2023-ra, mint az idei volt!

Rozsnyai Gábor

főszerkesztő - https://www.irodakereso.info/    https://www.raktarkereso.info/