A build-to-suit konstrukcióban épült csarnokot a MOBIS nemzetközi autóipari beszállító számára fejlesztette a regionális ipari fejlesztéseiről ismert Infogroup.

A cég év végéig várhatóan egy újabb épület fejlesztésébe kezd déli ipari parkjában, mindeközben párhuzamosan fejleszt egy 11.000 m²-es könnyűipari kiszolgálásra alkalmas csarnokot Miskolcon, egy 12.000 m² területű raktárcsarnokot Tiszaújvárosban, és már előkészület fázisban van egy 23.000 m² területű csarnok Debrecenben.

A raktárépület főbb jellemzői:

•    Igényre-szabott tervezés: Az IGPark Kecskemét dél ‘B’ épületét teljes mértékben a Mobis igényeinek kiszolgálására lett tervezve.
•    Modern layout és építészet: Az épület korszerű kialakítású, fejlett építészeti elemeket tartalmaz a tér és a funkcionalitás optimalizálása érdekében.
•    Fenntartható építés: A legmagasabb környezetvédelmi szabványok betartásával a raktár- és gyártóépület energiahatékony rendszereket és környezetbarát anyagokat tartalmaz, ezzel is csökkentve az ökológiai lábnyomát.
•    Fejlett technológia: A legmodernebb összeszerelő- és raktározási technológiával felszerelt létesítmény hatékony működést biztosít.

„Az IGPark Kecskemét dél ‘B’ épülete az Infogroup azon elköteleződésének újabb mérföldköve, hogy partnereink számára a lehető legmagasabb szintű szolgáltatásokat és létesítményeket biztosítsuk.” - mondta Czifra Balázs, az Infogroup értékesítési és vagyonkezelési igazgatója. "Biztosak vagyunk benne, hogy nem csupán a Mobis, hanem a helyi gazdaság számára is pozitív hatással jár majd az épület használatbavétele és az ebben folytatott tevékenység.”

 

Infogroup