A fejlesztés során az Infogroup nagy hangsúlyt fektetett zöld megoldások integrálására: biológiai szennyvízelvezetés, szelektív hulladékgyűjtés, LED világítás és kerékpárút kiépítésével, valamint napelemek telepítésével járul hozzá a csarnok fenntartható működéséhez.

Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően, a csarnok ideális helyszín a környező nagyvárosok egyre erősödő kereskedelmi- és ipari piacainak kiszolgálására, így az épület bérbeadására a tárgyalások a végső fázisban vannak és a fejlesztő várakozásai szerint napokon belül lezárulnak.

A Polgár Ipari Park 58 hektár területet foglal magában, amelyből a frissen átadott csarnokkal együtt immár 32 000 négyzetméter ‘A’ kategóriás, saját fejlesztésű könnyűipari- és raktárcsarnokaiban nyújt bérleti lehetőséget, valamint fejlesztési telkeket kínál mind értékesítésre, mind BTS fejlesztésre.

A fejlesztő a csarnok építéséhez a Széchenyi 2020 pályázat keretében 650,87 millió forint összegű, A Polgár Ipari Park üzleti infrastruktúrájának bővítése, fejlesztése címen elnyert pályázati támogatásban (GINOP-1.2.4-16-2018-00011) részesült.

 

Infogroup