2015-ben az IDI Gazeley globális befektető és ipari ingatlanok fejlesztésével foglalkozó társaság a világ elsőszámú ingatlan-tanácsadóját, a CBRE-t bízta meg hat európai országban lévő, 39 ingatlanból álló, mintegy 850 ezer négyzetméteres ingatlan-portfóliójának kezelésével. A szerződés szerint a CBRE kezeli az IDI Gazeley logisztikai ingatlanjait és áruraktárait az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Magyarországon, Németországban, Olaszországban és Spanyolországban.


A magyarországi portfolió egyik legértékesebb darabja a közvetlenül az M0 körgyűrű mellett fekvő M0 Central Business Park. 2015 augusztusa óta a CBRE az ingatlan kizárólagos bérbeadó ügynöksége és kezelője. A világ egyik vezető ellátásilánc-menedzsment vállalata, a UTi Magyarország 2015 szeptemberében költözött az M0 Central Business Park-ba. Ezután a CBRE hatékony közreműködésének és az IDI Gazeley ügyfélközpontú megközelítésének köszönhetően a bérleti szerződést 5 évre hosszabbította az UTi Magyarország.


Az M0 Central Business Park közvetlenül az M0-ás körgyűrű déli szakasza mellett, a Leshegy Ipari Parkban található. A Business Park többféle méretben kínál bérleményeket 750 és 4 600 négyzetméter között és ideális összeszerelő üzemnek és logisztikai bázisnak egyaránt. A park az M0 körgyűrűn mind a budai oldalról, mind Pest felől könnyen elérhető a szigetszentmiklósi kijáraton keresztül. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér csupán 15 percre található a parktól. Az M0 körgyűrűnek köszönhetően az M1, M3, M5, M6, M7 autópályák 10-30 percen belül elérhetőek.

 

 

CBRE