A cég a változást követően, 2019. április 29-től NEO Property Services Zrt. néven folytatja a tevékenységét. A tulajdonszerzést a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyta. A WING célja, hogy tovább erősítse a NEO Property Services Zrt. vezető pozícióját az ingatlanokhoz kapcsolódó szolgáltatások piacán.

A NEO Property Services Zrt. a magyar ingatlanüzemeltetési piac integrált szolgáltatásokat nyújtó, piacvezető szereplője. Ügyfelei a saját területükön piacvezető magyarországi nagyvállalatok. A vállalat elődjét 1999-ben alapította a WING, jelenlegi formájában pedig 2005 óta működik folyamatosan, és az eltelt idő alatt több átalakulást is megélt. A mostani változás nem érinti a vállalati működést, a NEO Property Services Zrt. továbbra is az eddig megszokott, magas színvonalon nyújtja szolgáltatásait ügyfelei számára, és a jövőben is kiemelt cél a vállalati értékek megőrzése és az eddig elért eredmények továbbfejlesztése.

„A WING a magyar ingatlanpiac vezető vállalata, amelynek célja, hogy hazai és nemzetközi nagyvállalatok partnereként, azok ingatlanpiaci igényeire nyújtson világszínvonalú megoldásokat. Ezt a célt a NEO Property Services Zrt. tökéletesen támogatja. Ezzel együtt szándékunk, hogy az eddigi színvonal megtartása mellett, a működési hatékonyság és az ügyfélkiszolgálás javításával tovább erősítsük a NEO Property Services Zrt. vezető pozícióját az ingatlanokhoz kapcsolódó szolgáltatások piacán” - mondta Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A NEO Property Services Zrt. által kínált komplex szolgáltatások teljeskörűen lefedik a property management, a műszaki létesítménygazdálkodás és az infrastruktúra üzemeltetés valamennyi fontos területét.  

 

WING