A Rozália Park az M1-es autópálya mellett, Biatorbágyon található, kiváló láthatósággal és elérhetőséggel. A teljes bérbeadható terület 57 000 m2. A bérlők többsége a logisztikai szektorból érkezett, néhányan a csomagoló-, illetve a gyártó iparból. A park magas színvonalú környezetben kínál professzionális szolgáltatásokat a bérlői számára. A bérbeadó nagy hangsúlyt fektet az ügyfél elégedettségre, amelyre kiváló bizonyíték, hogy az elmúlt két évben a bérleti szerződéseket az ügyfelek 100%-a meghosszabbította.

Az utolsó, szabad egység a parkon belül egy különálló épület volt, amelyet teljes egészében a Gimek Zrt. bérelt ki. A bérlemény teljes mérete 9 380 m2, amely ipari- és iroda terület foglal magában. 

A Gimek Zrt. légkondicionálókat, légkezelő rendszereket- és -technikákat gyártó cég. Az elmúlt időszakban a vállalat fokozatosan növekedett, míg végül az előző bérleményük már nem bizonyult elegendőnek, ezért időszerűvé vált a költözés. A cég elsősorban olyan modern és innovatív környezetet keresett, ahol megvalósíthatóak a gyártási tevékenységükkel kapcsolatos technológiai feltételek is.  A Rozália Park optimális megoldást tudott erre kínálni. A megállapodáshoz vezető út során a bérbeadó rugalmasan kezelte a Gimek által támasztott kialakítási igényeket, és jelentős beruházásokat hajtott végre az ingatlanban.  

A tranzakció során a bérbeadó, Challenger Holding kizárólagos képviselője a JLL volt, míg a Gimek Zrt-t a Colliers képviselte.

 

 

JLL