A CEE Ingatlanminőségi Díjak célja évente tizennyolc országban elismerni a kereskedelmi ingatlanbefektetés terén elért kiváló üzleti teljesítményeket, és bemutatni a szektor eredményeit a nemzetközi üzleti élet szereplőinek. A díjak odaítélését minden szempontból a Deloitte tanácsadó cég felügyeli és auditálja.

Idén nyolc jelentős közép- és kelet-európai ipari fejlesztő vállalatot jelöltek „Az év ipari fejlesztője, 2014” díjra. A díjat Ben Bannatyne, a Prologis régiós ügyvezető igazgatója vette át a vállalat nevében.

„A CEEQA a régiós ingatlanpiac számos területén elért eredményeket díjazza, köztük az ipari területen is” – mondta Bannatyne. „Ez a magas szintű elismerés igazolja csapatunk kemény munkáját, amelyet az ideálistól messze eső gazdasági körülmények között végeznek. Őket illeti a gratuláció ezért a jelentős sikerért!”

A tizenegyedik CEEQA gálán negyven országból több mint 600 ingatlanspecialista vett részt, a díjra jelöltek listáját a márciusi MIPIM ingatlan bemutatón tették közzé, és a díjakat 26 kategóriában adták át.

A Prologis, amely körülbelül 3,6 millió négyzetméteres logisztikai és disztribúciós-terület portfóliójával a régió öt országában (Lengyelország, Csehország, Magyarország, Szlovákia és Románia) aktív, vezető ipari-terület szolgáltató Közép- és Kelet-Európában (2013. december 31-i adatok szerint).

 

Prologis