A tranzakcióban a Cushman & Wakefield közreműködött bérbeadási ügynökként.

További 5 700 négyzetméter területet bérel a Duke Manufacturing a Prologis Park Prague D1 East hatos számú épületében. A Duke Manufacturing az eddig bérelt 2 100 négyzetméteres egységét cserélte le a parkon belül, 7 800 négyzetméterre. A tranzakció brókere az Industrial Servis ingatlanügynökség volt.

 

5 600 négyzetmétertbérel a Prologis Park Pilsen-Stenovice hármas számú épületében a Duvenbeck Logistik, egy nemzetközi, teljes körű logisztikai szolgáltatásokat kínáló német vállalat. A tranzakcióban a Colliers közreműködött bérbeadási ügynökként.

 

A Raben Logistics meghosszabbította a Prologis Park Prague D1 East egyes számú épületében bérelt 9 600 négyzetméteres területe megállapodását.

 

Martin Polák a Prologis csehországi és szlovákiai képviselő alelnökeelmondta: „Tudják rólunk, hogy meghallgatjuk ügyfeleink igényeit, kiemelkedően magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk, és befektetünk a hosszú távú együttműködések érdekében, ez pedig az új és régi ügyfeleknek egyaránt vonzó. Így sikerült a kihasználatlan területek arányát a piaci átlag alá, 6,9%-ra leszorítani. Örömünkre szolgál, hogy ezek a vállalatok is a Prologis partnerei, és támogathatjuk további csehországi növekedésüket.”

 

Hat disztribúciós park 27 épületében összesen több mint 630 000 négyzetméter területet magában foglaló portfóliójával a Prologis az egyik vezető disztribúciós-létesítmény üzemeltető Csehországban (2013. június 30-i adatok szerint).

 

Prologis