Ez lesz az első spekulatív ipari épület a magyar piacon 2008 óta. Az építkezés várhatóan 2016 harmadik negyedévében fejeződik be.

Az új, hetes épület korszerű dokkoló rendszerrel, 46 dokkolóval és három ipari kapuval kerül átadásra. Az épülő ingatlan a Prologis által képviselt fenntartható fejlődés jegyében kerül kivitelezésre, amely garantálja a magas energiahatékonyságot és a költséghatékony működést.


"Az új épület is a Prologistól megszokott kivételes minőségű üzemeltetési szolgáltatásokat kínálja leendő ügyfeleinek, mely kombinálja a helyi szakértelmet a nemzetközi szinten alkalmazott gyakorlatokkal", - mondta Kemenes László a Prologis magyarországi alelnöke. „A növekvő bérleti díjak mellett a magyar portfolió 98 százalékos kihasználtsága, és a magas ügyfélmegtartási ráta szilárd alapot biztosít egy új, spekulatív fejlesztés megvalósítására a Prologis Park Budapest-Sziget területén.”

A Prologis Park Budapest-Sziget jelenleg hat, teljes kihasználtsággal működő épületet foglal magába összesen 128,000 négyzetméteren, további 15,000 négyzetméter fejlesztési potenciállal. A park Szigetszentmiklós ipari területén helyezkedik el, közvetlen hozzáférést biztosítva a hazai és nemzetközi közúti hálózatokhoz az M0-ás budapesti körgyűrűjén keresztül.


A Prologis a kelet-közép-európai országokban végzett aktív tevékenységével és a több, mint 4,3 millió négyzetméternyi portfóliójával a régió egyik vezető disztribúciós-épület szolgáltatója (2015. december 31-i adatok alapján).

 

 

Prologis