Az akciót a logisztikai ingatlanok terén vezető szerepet betöltő vállalat, a Prologis szervezte a bérlők munkatársai számára.  

Hóeséssel köszöntött be idén a december, ami még tovább fokozta a magyarországi Prologis parkokban megtartott adventi vásárok ünnepi hangulatát. December 5 és 8 között immáron ötödik alkalommal szereztek édes meglepetést a ParkLifeTM kezdeményezés keretein belül a parkokban dolgozóknak, és vitték el számukra a hagyományos karácsi vásárok hangulatát.  

A tavalyi hatalmas sikerre való tekintettel idén ismét mákos és egy diós ízesítésű hagyományos karácsonyi süteménnyel, azaz bejglivel kedveskedtek a Prologis sátorhoz kilátogatóknak. A négy budapesti parkban, a Prologis Park Budapest – Gyál, M1, Szigetszentmiklós és Harbor területén közel 3000 főnek csempésztek karácsonyi hangulatot a munkanapjába az adventi vásárokat idéző sátrakkal, a karácsonyi zenével és a tradicionális, ünnepi finomságokkal.  

„Nagy öröm volt látni a boldog mosolyokat a parkokban dolgozók arcán, miközben a Prologis lelkes csapatától átvették az ajándék bejgliket. Úgy gondoljuk, az elmúlt években egyre inkább felértékelődtek ezek a gesztusok, különösen ilyenkor, az ünnepek közeledtével. A Prologis számára mindig is fontos volt az értékteremtés, és mi is lehetne fontosabb érték ilyenkor, mint néhány boldog, közösen töltött pillanat” – mondta Gárdonyi Lóránd a Prologis magyarországi ingatlangazdálkodási -és ügyfélélmény igazgatója.

 

Prologis