A Prologis új ügyfele, a Leader Logistics, amellett, hogy szerződéses logisztikai szolgáltató, a teljes és rész-kamionnyi szállítmányok szakértője, továbbá csoportosított szállítmányokat szervez egyszerűsített biztosítással és vámügyintézéssel. A vállalat ügyfelei az autóipari, egészségügyi és élelmiszer iparágban aktívak.

„A Leader Logistics átfogó logisztikai szolgáltatásokat nyújt „A” osztályú raktárlétesítményében, amelynek a hazai és nemzetközi, a rész és egész kamionnyi, valamint a társított szállítmányok egyaránt részei” – mondta Malgorzata Moszczynska, a Leader Logistics társtulajdonosa. „A Prologis Park Wrocław III közelsége a repülőtérhez, valamint a fontos szállítmányozási infrastruktúrákhoz biztosítják, hogy elérjük céljainkat. Ez tette vonzóvá számunkra a létesítményt.”

„Örömmel fogadjuk a Leader Logistics-t, egy újabb speciális vállalatot, új ügyfeleink körében. Alsó Szilézia specializált logisztikai csomóponttá válik, köszönhetően az ebből az iparágból egyre nagyobb számban érkező ügyfélnek” mondta Magdalena Kostjan, a Prologis lengyelországi bérbeadási menedzsere. „A régió nem csak a kiváló úthálózat vagy a képzett munkaerő miatt népszerű, a többi nagy logisztikai vállalat közelsége is vonzza az új ügyfeleket.”

A Prologis Park Wrocław III, amely jelenleg 148 000 négyzetméter területet foglal magában, a wrocław-i körgyűrű mellett található a Graznicza utcában, hét kilométerre, délkeletre Wrocław-tól, valamint 3,5 kilométerre a repülőtértől.

A Prologis kezelt és birtokolt közép- és kelet-európai portfóliója 3,7 millió négyzetméter logisztikai és disztribúciós területet foglal magában (2014. június 30-i adatok szerint).

Prologis