A 2013 év végén aláírt bérleti szerződés értelmében a Gebrüder Weiss lett a Rozália Park legnagyobb bérlője. A tízezer négyzetméternyi raktárterületből a logisztikai cég ipari szivattyúkat gyártó partnere, a Grundfos székesfehérvári és a tatabányai gyárait alapanyagokkal lássa el.
 
„A Gebrüder Weiss legújabb ügylete újabb bizonyíték arra, hogy egyre többen tekintenek optimistán a jövőbe és bővítik szolgáltatásaik palettáját, mint ügyfelünk a Rozália Parkban.” – mondta Baka Gergely, a CBRE ipari ingatlanok ügynökségi vezetője.
 
„Mint Közép-Európa egyik meghatározó regionális szállítmányozási és logisztikai vállalata, örömmel veszünk részt ügyfelünk bővülő gyártási tevékenységében, amivel mi is hozzájárulunk a cég nemzetközi terjeszkedéséhez.” – nyilatkozta Thomas Schauer, a Gebrüder Weiss Kft. ügyvezető igazgatója.
 
A Grundfos vállalatcsoport a világ legnagyobb szivattyúgyártó cége, 45 országban 73 vállalata működik. A cég a korábban Dániában folytatott motorgyártást 2000-ben helyezte át Tatabányára, egy évvel később megépült a második üzem is, majd 2007-ben átadták a székesfehérvári gyáregységet, amelyet 2013-ban egy új gyár megépítése követett.
 
A Rozália Park Pest megye ipari központjában, Biatorbágyon helyezkedik el közvetlenül az M1 autópálya mellett. Ideális lokáció logisztikai- és gyártó cégek számára. Az ipari park az ausztrál hátterű Challenger Holding tulajdonában áll, a bérbeadásról és az üzemeltetésről a budapesti Jones Lang LaSalle gondoskodik. Kis Roland, a Jones Lang LaSalle vezető ipari ingatlan tanácsadója kiemelte, hogy a megállapodás előkészítése során a bérbeadó igyekezett maximálisan megfelelni az új bérlő elképzeléseinek: „Fontos számunkra, hogy bérlőink jól érezzék magukat nálunk és üzleti sikereikhez mi is hozzájárulhassunk szolgáltatásainkkal.”
 

CBRE