A Shell Magyarország és a DHL Express hosszú távú megállapodást kötött arról, hogy több fázisban elindítják közös, Európa számos országában már sikerrel működő szolgáltatásukat. Ennek keretében a DHL Express első körben november végéig 10 budapesti Shell állomáson és 20 vidéki nagyvárosban nyitja meg feladási pontjait, a DHL Service Point árufeladási pontokat.
 
„Bízunk benne, hogy sikeres lesz az új szolgáltatás, és tovább bővíthetjük az üzletek körét. Terveink szerint 2014 második negyedévében a küldeményfeladás mellett a küldemények átvételét is lehetővé tesszük partnereinknek minden Shell Service Pointban. Ezzel az új lehetőséggel elsősorban a lakossági és kkv ügyfeleinknek nyújtunk egyszerűen használható, könnyen elérhető szolgáltatásokat.” - mondta el Bándli Zoltán, a DHL Express kereskedelmi igazgatója
 
A DHL Service Point üzletek fontos helyet kapnak a DHL Express stratégiájában, amelynek középpontjában elsősorban a kis- és középvállalati ügyfelek állnak. A mostani együttműködés elindítása is része ennek a törekvésnek és további cél, hogy a közeljövőben minél szélesebb hálózatban, minél szélesebb partneri kör érje el ezt a szolgáltatást is.
 
„A Shell és a DHL számos más európai országban működik együtt hasonlóképpen. Folyamatosan keressük a lehetőséget, hogyan tudunk vásárlóinknak még jobb és sokrétűbb szolgáltatásokat nyújtani. Reméljük, hogy vásárlóink örömmel fogadják ezt az új szolgáltatást, és később az egész magyarországi hálózatunkra ki tudjuk terjeszteni” - mondta Juhász Péter, a Shell kiskereskedelmi üzemeletetési igazgatója.
 
A szolgáltatás részeként az ügyfelek egyszerűsített árlista alapján adhatják fel küldeményeiket borítéktól az 5 kg-os súlyig, a küldemények feladásához ingyenes csomagolóanyagokat és biztosítást is kínálnak. A Shell Service Pointokban a DHL belföldi és nemzetközi légi szolgáltatásai is elérhetőek – utóbbiak reggeli és déli kiszállítási opcióval, amelyek mind belekerülnek a Shell ClubSmart programjába: minden feladás után extra ClubSmart pontokat is kapnak a vásárlók.
 
Az érdeklődők bővebb információt kaphatnak a szolgáltatás honlapján, ahol az érintett Shell töltőállomások listája is elérhető.

 

Logisztika.com