Andreas továbbra is a CBRE ausztriai leányvállalatának élén marad, ahol már 1991 óta tölti be az ügyvezető igazgatói pozíciót.

„Andreas Ridder irányítása alatt kiemelkedő eredményeket értünk el a közép-kelet-európai régióban, azonban a piac dinamikájának változásával szükségessé vált a szervezeti struktúra átszervezése. Hisszük, hogy Daniel egy olyan vezető, aki a régió sajátosságait ismerve a következő szintre emeli a CBRE ügyfélélményt” - mondta Marco Hekman a CBRE Tanácsadó Üzletágának Kontinentális Európai Elnöke.

Daniel Bienias 2010 óta dolgozik a CBRE-nél, 2015 óta a lengyel leányvállalat ügyvezető igazgatója. Irányítása alatt a CBRE Lengyelország több mint 500 tanácsadóból álló csapatával piacvezetővé nőtte ki magát, miközben a vállalat következetesen bővítette szolgáltatásait az ellátási láncokkal kapcsolatos tanácsadástól az ingatlanfinanszírozáson át az ESG üzletágig.

A CBRE-hez való csatlakozása előtt Daniel a CA Immo Marketing- és Bérbeadási Vezetőjeként a marketing- és üzleti stratégiák fejlesztéséért és kivitelezéséért volt felelős. A Szczecini Egyetemen szerzett diplomát, majd posztgraduális képzésben vett részt a Varsói Műszaki Egyetemen, a Sheffield Hallam Egyetemen és a Harvard Business School-on.

„Elsődleges célom, a régióban működő lokális irodáink közötti együttműködés további erősítése. Az egységes megközelítés az egyetlen módja annak, hogy ügyfeleinknek még jobb, megoldás vezérelt élményt nyújtsunk. A helyi sajátosságokat figyelembe vevő jelenlét a többdimenziós szemlélettel és a nemzetközi színvonalú szakértelemmel kombinálva képezik versenyelőnyünket a régióban” - nyilatkozta Daniel Bienias, a CBRE Közép-Kelet-Európa és Lengyelország ügyvezető igazgatója.

 

CBRE