A 2019-es év negyedik negyedévben sikeresen zárult a CA Immo és a Földfém Kft. közötti tranzakció, és a Vecsésen található, kb. 62.000 m2-es telek új gazdára talált. A CA Immo már 2015-ben megkezdte portfóliójának tisztítását az Europolis Park M1, majd az Aerozone ipari park eladásával, mely a DunaCenter bevásárlóközpont, illetve a mostani szerződéskötéssel zárult. A CA Immot az ügylet során a CBRE, valamint a Cerha Hempel ügyvédi iroda magyar ingatlancsapat képviselte.

„Az ingatlan eladásával befejeztük porfóliónk ésszerűsítését, és azt tervezzük, hogy továbbra is az A-kategóriás irodai szegmensre koncentrálunk. Mivel a telek kulcsfontosságú helyen, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közelében található, az új tulajdonos különféle módon tudja használni. Reméljük, hogy ezen ingatlan eladásával sikerült hozzájárulnunk a sikeres zöldmezős projekthez.”- mondta Gulyás Ede, a CA Immo magyarországi ügyvezetője.

“Társaságunk 20 éve épít üzemépületeket, irodákat és raktárakat a Vecsésre települő cégeknek. Jelenlegi két telephelyünk “megtelt”, ezért szükségessé vált újabb terület beszerzése. Örömmel tölt el, hogy gördülékeny együttműködésünknek köszönhetően sikerült ezt az igen jó helyen lévő ipari területet megvásárolnunk.”-tette hozzá Földi Károly, a Földfém Kft. ügyvezetője


CA IMMO