A beruházás által a Teqball Kft. gyártási folyamatai mostantól egy helyszínen és saját kivitelezésben zajlanak.

A Teqball Kft. a CTP nemrégiben átadott 32 000 négyzetméteres biatorbágyi épületében kötött bérleti szerződést egy 10 000 négyzetméteres területre, amelyből közel 8500 négyzetméter gyártási terület és 1500 négyzetméter iroda lesz.

A hazai szakemberek – Borsányi Gábor, Gattyán György és Huszár Viktor – által kifejlesztett Teq asztal a sport egy új dimenzióját nyitja meg számunkra: a teqball a labdarúgás és az asztalitenisz elemeinek kombinálásával kialakított sportág, amelynek egyik legfőbb célja, hogy olimpiai sportággá váljon.

A CTP Management Hungary Kft. projektcsapata által végzett magas szintű kivitelezéssel a Teqball bérleménye a Teqdizájnt idéző egyedi megjelenést kapott. A különleges bérlői igényeknek megfelelve a legmodernebb technológiákkal felszerelt, BREEAM Excellent minősítéssel rendelkező épületben a közös fejlesztés eredményeként mostantól lehetővé válik a teljes körű gyártás és kivitelezés.

A CTPark Budapest West ingatlan az M1-es autópálya mellett, az M0-s körgyűrű közelében, Budapest belvárosától 19 kilométerre található. A 202 000 négyzetméteres alapterülettel rendelkező biatorbágyi ipari park logisztikai szempontból ideális helyszín a Magyarországon és a közép-kelet-európai régióban üzleti tevékenységet folytató vállalkozások számára.

 

CTP