Würsching Péter széleskörű ingatlanpiaci tapasztalatokkal rendelkezik, különösen az ingatlankezelés és az ipari ingatlanok bérbeadása terén. A CTP előtt a MASPED Első Magyar Általános Szállítmányozási Zrt.-nél dolgozott, ahol a csoport üzlet- és ingatlanfejlesztési stratégiájának megtervezése és végrehajtása volt a feladata.  Ezt megelőzően a Raiffeisen Bank Hungary DAV (Distressed Asset Vehicle) ingatlankezelési részlegét vezette. 


Würsching Péter a RICS (Royal Institute of Chartered Surveyors) tagja. Tanulmányait Magyarországon és Hollandiában végezte, majd hat hónapot töltött ösztöndíjasként az Európai Bizottságnál, Belgiumban.


„Megtiszteltetés számomra, hogy a CTP rám bízta magyarországi részlegének vezetését és a vállalat  további növekedésének megalapozását.  Egyben izgalmas kihívás is, hiszen a CTP a régió piacvezető vállalata, ugyanakkor Magyarországon viszonylag új piaci szereplő. A hazai gazdaságban zajló pozitív változások miatt kiváló az időzítés ahhoz, hogy a számos növekedési lehetőséggel rendelkező CTP tovább terjeszkedjen és erősítse pozícióját a kelet-közép-európai térség e fontos piacán, valamint a magyar vállalkozások számára is jó alkalom, hogy igénybe vegyék a CTP által kínált egyedülálló szolgáltatásokat.” – nyilatkozta Würsching Péter, a CTP Hungary vezetője.

 

 

CTP