Az eredmény: a Prologis Budapest Kispályás Focibajnokság, amelyet az egészséges életmód ösztönzése és ügyfeleink számára a csapatépítő aktivitások megteremtése céljából indítottunk 2014-ben.

Az idei évben a bajnokságnak a Prologis Park Budapest-Harbor kispályás focipályája adott otthont, ahol hét csapat mérkőzött meg egymással a 2019-es bajnoki címért. A kellemes szeptemberi időjárás és a látványos meccsek mellett finom falatok és frissítők is várták az elszánt sportembereket és szenvedélyes szurkolókat a helyszínen. A vidám és sportos hangulatról Méhes Gábor, a Sport TV kommentátora gondoskodott az eseményen.

A nap végén az Inter Cars Hungary győzedelmeskedett, a Brendon csapata szerezte meg a második helyett, és a Geodis állhatott a dobogó harmadik fokára.

„Örömmel tölt el, hogy indulása óta a bajnokság egy igazán népszerű eseménnyé nőtte ki magát. A tornával célunk, hogy ügyfeleink munkavállalói számára lehetőséget biztosítsunk a sportolásra, és egy szélesebb körű közösségi életet alakítsunk ki a parkjainkban,” - mondta Kemenes László, a Prologis magyarországi ügyvezetője. „Gratulálok az idei bajnoknak és az összes többi csapatnak is a lenyűgöző teljesítményükért és sportszerű részvételükért.”

A raktárépületeken innen és túl is ügyfeleink szolgálatában állunk, és mindent megteszünk azért, hogy folyamatosan változó igényeiket kielégítsük. A Prologis Park Budapest-Gyál és Prologis Park Budapest-Harbor területén található rekreációs helyszínek a pihenés mellett számos szabadidős program - például sporttevékenységek, vállalati piknikek és céges rendezvények - lehetőségét biztosítják ügyfeleink számára.

 

Prologis