A szakember a Budapesti Corvinus Egyetemen végzett pénzügy mesterszakon, ezt követően a Morgan Stanley-nél dolgozott elemzőként, majd a Raiffeisen Bank Zrt. projektfinanszírozási csapatának volt munkatársa. 
 
„A magas minőségű üzleti parkok és az ipari ingatlanok piacán figyelemre méltó  fejlődés várható, már most egy dinamikusan fejlődő húzóágazat hazánkban.  Azért választottam a CTP-t, mert meg vagyok róla győződve, hogy egy erős, Magyarországon és a régióban nagy növekedés előtt álló nemzetközi cég, ahol komoly szakmai kihívások várnak rám”- mondta a szakember.
 
A CTP egy dinamikusan fejlődő nemzetközi ingatlanfejlesztő cég, amely magas technológiájú, személyre szabott üzleti parkok fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik a Közép-Európai térségben. A CTP helyi és nemzetközi vállalkozások számára kínál egyedi megoldásokat új létesítményeik kialakításában, valamint a meglévők fejlesztésében. A prémium minőségű üzleti parkok legnagyobb integrált hálózata összesen 60 helyszínen közel 3.5 millió m² alapterületű „A„ kategóriájú ipari ingatlannal  rendelkezik Közép-Európában.

 

 

CTP