A csaknem 50 éve alapított, hat kontinensen, több mint 45 országban és több mint 160 lokációban működő Scan Global Logistics széleskörű logisztikai és szállítmányozási szolgáltatásokat kínál a partnerei részére. A vállalat azért választotta a CTPark Budapest East logisztikai parkot, mert azonnal elérhető bérleményt vehetett birtokba versenyképes piaci áron, rugalmas szolgáltatásokkal,

Szintén fontos tényező volt a cég részére, hogy a logisztikai park kiváló lokációban helyezkedik el Üllő mellett Budapesttől 8 km-re, az M0-s körgyűrű és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér szomszédságában. A CTPark Budapest East az M0 közelsége miatt az összes autópályáról könnyen elérhető, és nagy számban áll rendelkezésre munkaerő is, így ideális helyszín logisztikai és gyártó cégek számára egyaránt.

A logisztikai park bérbeadott Ull2 csarnokában a folyamatos külső-belső felújítás során modern műszaki megoldásokat alkalmaztak, így miközben az épület új homlokzati burkolást kapott, az energiahatékonyság és a fenntarthatóság fejlesztése érdekében napelemeket helyeztek a tetőzetre, az irodarészeken pedig hőszivattyúkkal biztosítják a fűtést. Emellett az épületben a régi lámpatesteket LED-rendszerre cserélték, új biztonságikamera-rendszert építettek ki és a kerítést is felújították. Jelenleg pedig folyamatban van a folyadékhűtő cseréje és a BMS-rendszer kiépítése.

Nemzetközi zöld tanúsítvánnyal rendelkezik a CTP csaknem teljes magyarországi portfóliója, ezáltal az ULL2 csarnok is BREEAM-minősített. A megújítási munkálatok is mutatják, hogy a fenntarthatóság és az ESG-szempontok jegyében a CTP nem elégszik meg azzal, hogy az épületeik megkapják a zöld minősítést, hiszen az új beruházások mellett nagy hangsúlyt fektetnek a meglévő csarnokok folyamatos korszerűsítésérére is.

„Nagy örömmel köszöntjük üllői parkunkban a Scan Global Logistics vállalatot, amely Magyarországon kötötte meg első bérleti szerződését a CTP csoporton belül. Hiszünk az együttműködés sikerességében és abban, hogy a jövőben bővíthetjük a szakmai kapcsolatainkat akár hazánkban, akár a CTP más országokban elhelyezkedő logisztikai parkjaiban.” – hangsúlyozta Tar Péter, a CTP senior business development menedzsere a sikeres bérleti szerződés kapcsán.

 

CTP