Új irodai bérlők:


Az R70 irodaházba költözik az IDBC Creative Solution Kft. működésfejlesztési és CRM piacon dolgozó tanácsadó, informatikai és IT erőforrás outsourcing cég;  modern és fiatalos irodát alakítottak ki, 360 m²-t bérelnek majd áprilistól.


Az Infopark A új bérlője az AutSoft Kft. szoftverfejlesztő cég, akik közel 300 nm-re kötöttek bérleti szerződést és hosszú távra kötelezték el magukat.
A Canada Square is új bérlőt köszönthet; a vállalat egy teljes szintre  írt alá hosszú távra, és márciusban birtokba is vették új irodájukat.

Irodai hosszabbítások:


A Capital Square irodaházban több sikeres tárgyalási folyamatot sikerült lezárni:
•    a CBS Property ingatlanpiaci szereplő 200 nm-re hosszabbított,
•    az AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe pedig közel 2000 nm-en hosszabbított hosszútávra az irodaházban. A bérlőt a JLL képviselte.
•    A Bridgestone is meg hosszabbította 200 nm-es bérleményének bérleti időtartamát.
A City Gate irodaházban pedig egy pénzügyi cég hosszabbított közel 200 nm-re.


Irodai bővülések:


A Capital Square-ben bővült
•    Egy dinamikusan növekvő IT cég is további 800 m2-el bővült.
•    Egy technológia tanácsadó közel 300 nm-el.
Az IP Westben egy irodabútorokat forgalmazó cég a hosszabbítás mellett bővült is.Hosszabbítások az Aerozone logisztikai parkban


Több cég is a maradás mellett döntött: az Interturbine vegyi nagykereskedő meghosszabbította 120 nm-es irodaterületét.
A GSP Global Servíz Kft. szállítmányozó cég és két logisztikai cég pedig összesen 200 nm irodaterületre hosszabbított a parkban hosszútávra.
A Jusec Biztonsági Szolgáltató Kft. meghosszabbította 250 nm irodaterületre vonatkozó szerződését és további három évre kötelezi el magát a logisztikai park mellett.
Egy logisztikai cég mind a raktár- mind az irodaterületére meghosszabbította szerződését mindösszesen több mint 800 nm-re és több évre döntött a maradás mellett. Egy magát felfedni nem kívánó vállalkozás több mint 3500 nm-es ratárterületének bérlésére vonatkozóan írta alá a hosszabbításra szóló megállapodást.
Egy gépjárműgyártó cég raktár- és irodaterületére közel 1000 nm-en hosszabbított és bővítette irodaterületét.

 

 

CA Immo