A több mint 14 500 négyzetméteres könnyűipari és logisztikai célokra alkalmas Faedra22 Park magas színvonalú műszaki megoldásokkal, rugalmas oszthatósággal és az egyedi igények kiszolgálásának lehetőségével várja leendő bérlőit.

2023 első negyedévében kerül átadásra a Faedra22 Park logisztikai csarnok, amely a hazai tulajdonú Faedra Group ingatlanfejlesztő cégcsoport beruházásában zajlik. A logisztikai központ a 22. kerületben az M0-M6 és 6-os számú főutak találkozásánál, a belvárostól alig 15 km-re található, amely tömegközlekedéssel – autóbusszal és vonattal – is könnyen megközelíthető. A belváros közelségéből adódóan „last-mile” logisztikai operáció végzésére is kiválóan alkalmas az épület.

Az új, műszaki tartalomban is „A” kategóriás raktár és irodaépület kivitelezése 2022 tavaszán kezdődött, amelyet a legmodernebb anyagfelhasználás és műszaki kivitelezés jellemez. A raktárhelyiségek mellett magas minőségű irodaterületek bérlésére is van lehetőség, így logisztikai-, vagy cégközpontok létrehozására is kiváló lehetőség a vállalkozások számára. A csarnok átadása 2023 elejére várható, a bérbeadás már megkezdődött.

A bérlő-specifikus műszaki és terület bővülési igényeket is szem előtt tartó ipari épületben könnyűipari és logisztikai operáció is végezhető, így számos szegmens számára kínál jól megközelíthető, modern ipari és irodai területeket. Az épületben már 1 900 négyzetmétertől elérhetőek logisztikai egységek, kapcsolódó irodával.

„Az ipari park beruházása során naprakészen figyeltük a piac alakulását, és úgy gondoljuk a rugalmas megoldások révén élénk lesz az érdeklődés a fejlesztés iránt. A bérbeadási tárgyalások már elkezdődtek, amelyben partnerünk a 108 Agency” – tette hozzá Boronkay Bence, a Faedra Group ügyvezetője.

A fenntarthatóság jegyében a zöld megoldásokat támogató rendszerek (napelem, elektromos töltő, smart metering) telepítése is előkészítésre került, a kivitelezés során azonban lehetőség van arra is, hogy ezt a leendő bérlők igényeinek megfelelően alakítsák tovább.


Faedra Group