A tapasztalt ingatlanmenedzser mostantól ingatlankezelésért és ügyfélélményért felelős igazgatói pozíciót tölt be a vállalatnál, és többek közt a létesítménygazdálkodás, a számlázási, kintlévőségi és adminisztratív folyamatok felügyelete, valamint az energiabeszerzés és beruházási munkák koordinálása tartozik alá. Emellett részt vesz a rendszerfejlesztési projektekben is, ezzel is elősegítve a Prologis működését és ügyfélszkiszolgálási tevékenységének folyamatos fejlesztését. Lóránd a Cushman & Wakefieldnél szerzett több mint nyolcéves tapasztalatát hozza magával az új pozíciójába.

„A célom, hogy a helyi csapattal együtt találjunk új, a hatékonyságot növelő megoldásokat, és még jobb ügyfélélményt teremtsünk, figyelembe véve és beépítve a nemzetközi tapasztalatokat és jó példákat. Nagyon várom, hogy elkezdhessük a munkát” – mondta kinevezése kapcsán Gárdonyi Lóránd, a Prologis Magyarország ingatlankezelési- és ügyfélélményért felelős vezetője.

„Folyamatosan arra törekszünk, hogy az ügyfélélményt és a raktáraink üzemeltetését még jobbá tegyük bérlőink számára. Lóránd személyében megtaláltuk a megfelelő embert, aki ezt a törekvésünket segít megvalósítani” – mondta Martin Baláž, a Prologis alelnöke és magyarországi vezetője.

Gárdonyi Lóránd dr. Andrelli Szilviát váltja a pozícióban.

 

Prologis