Az élénkülő gazdasági környezetnek köszönhetően egyre nagyobb igény mutatkozik az azonnal rendelkezésre álló, magas minőségű és jó lokációval rendelkező ipari-logisztikai épületekre. Ezért is döntött úgy a Wing, hogy új csarnokot fejleszt az East Gate Business Parkban, ahol az új átadással már 100.000 m2 felett lesz a felépült csarnokterület. Az új B2 csarnok egy összesen 25.000 m2 alapterületű csarnokegyüttes első ütemeként épül fel, alapterülete mintegy 14.000 m2, belmagassága 10,5 méter, a legkisebb bérelhető egység alapterülete pedig 2000 m2.


A Budapest belvárosától mindössze 20 percre, az M0 és M3 csomópontjánál található East Gate Business Park az ország egyik legjelentősebb üzleti parkja. Kitűnő lokációján túl legfontosabb előnyei közé tartozik, hogy magas minőségű, modern épületei személyre szabott, komplex egyedi megoldásokat kínálnak versenyképes áron, rugalmas bérleti konstrukciók mellett. Az üzleti park iránt folyamatos az érdeklődés, a B2 csarnok területeire is zajlanak már bérleti tárgyalások.


„Vállalatunk mindenkori célja, hogy az általunk létrehozott ingatlanok az aktuális piaci igényekre válaszolva hosszú távon is értéket képviseljenek. Majd 20 éve hozunk létre csarnoképületeket. Ez alatt az idő alatt egyedülálló szakértelemre tettünk szert sztenderd épületek és személyre szabott, speciális fejlesztések megvalósításában, így teljes mértékben tisztában vagyunk az ipari ingatlanok iránt érdeklődők mindenkori igényeivel. Erre alapozva indítottuk el az East Gate Business Park új csarnokának beruházását. Az épület iránt már most jelentős érdeklődés mutatkozik.” – mondta Noah Steinberg, a Wing Zrt. elnök-vezérigazgatója.


Az új B2-es csarnok kivitelezését a magyar csarnokfejlesztés egyik vezető szereplője, a Weinberg 93 Építő Kft. végzi, a finanszírozást az UniCredit Bank biztosítja.

 

WING