A GEALAN HungaryPlast Kft, egy vezető magyar gyártó vállalat, hozzávetőlegesen 5 000 négyzetméter területet bérelt, így a teljes épület 20 százalékát elfoglalja.

Az ügylet komplexitása abban rejlik, hogy az új bérlő a hagyományos logisztikai funkcióval ellentétben egy könnyűipari gyártással foglalkozó részleg kialakítását tervezi az épületben. A terv, hogy az épület alkalmas legyen ezen részleg kialakítására, problémamentes együttműködést igényelt a Cushman & Wakefield, a tulajdonos, a projekt menedzserek és a bérlő között. Ez a hosszú távú kapcsolat a bérbeadó és a Gealan között az első lépés az M7 Distribution Center teljes feltöltéséhez.

Az M7 Distribution Center egy modern logisztikai központ, és ahogy a fenti példa mutatja könnyűipari gyártás kialakítására is alkalmas. A Cushman & Wakefield továbbra is keresi a megfelelő bérlőt a fennmaradó 20 000 négyzetméter területre.

Halász- Csatári Gábor, Associate, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának ipari részlegvezetője elmondta: “Hihetetlenül büszkék vagyunk, hogy ez a komplex ügylet lezárásra került. Ipari szakértőink minden tudásukat bevetették, hogy a bérlő oldaláról támasztott kihívások ellenére, ez a tranzakció létrejöhessen. Köszönhetően a tulajdonos, a projekt managerek és az üzemeltetés szakszerű támogatásának, a tranzakció nagy siker volt és a Gealan 2018 elején beköltözhet az épületbe.”

Dömsödi Gábor, a Gealan HungaryPlast Kft. ügyvezetője hozzátette: “Örülünk, hogy ezt a jelentős tranzakciót ilyen rövid idő alatt véglegesítettük és köszönhetően bérbeadó rugalmasságának és együttműködésének ilyen hamar beköltözhetünk a területre. A környékbeli ingatlanok feltérképezése után jutottunk arra az elhatározásra, hogy az M7 Distribution Center a legmegfelelőbb hosszú távú ingatlanmegoldás számunkra.”


Cushman & Wakefield